Eşinin Ölümünün Ardından 80 Evli Erkekle İlişkiye Giren Seks Terapisti Kadın

Louise Van Der Velde seminerler veriyor, çiftlere terapi uyguluyor, yazdığı kitapların imza gününe katılıyor ve kendini 'Futuresex' isimli yeni nesil açık ilişkilerin öncüsü olarak tanıtıyor. Belli bir hayran kitlesi olan Velde geçtiğimiz günlerde doktor olan eşinin ölümünün ardından seksen tane evli erkekle ilişkiye girdiğini itiraf etti. Bakalım başka neler dedi?

Van Der Velde 43 yaşında ve hayat felsefesi yaşadığı her günü son günüymüş gibi geçirmek.

Kendi işini seks terapistliği olarak tanımlıyor ve 14 Şubat'ı takip eden haftaları da senenin kendisi açısından yılın en meşgul olduğu günleri olarak görüyor.

Çünkü her ne kadar Sevgililer Günü olarak lanse edilse de ilişkilerin de en hassas ve bitmeye en yakın olduğu günmüş bir açıdan.

Kendine ait bir kliniği olan Van Der Velde aldatan kocaların eşlerine de görmezden gelmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Louise'e göre eski tip "mezara dek" diye söz verilen tek eşliliğin modası geçmiş. Zaten insanın fıtratına da aykırıymış.

Bu yüzden kendi cinsel hayatını yaşarken zirveye çıkmayı hedefleyen seks terapisti kadın kendisine gelen danışanlarına da benzer tavsiyelerde bulunuyor. Çünkü ona göre geleceğin ilişki anlayışı bu olacakmış.

Van Der Velde'nin eşi 2004 yılında, 34 yaşındayken hayatını kaybetmiş. Ancak kocasını aldatmaya evliliğinin son yıllarında başlamış.

Ancak bu birlikte aldıkları bir kararmış. Hatta eşinin ölümünden sonra hayatın ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu görüp gününü gün etmek için uğraşmış.

Sevgililer Günü ve Noel gibi günleri de "aynı partnerle sıkıcı bir şekilde 50 yıl daha sevişmek zorunda kalacağını" vurguladığı için pek sevmiyor.

Seks terapistliğinden kazandığı tecrübelerle kitaplar da yazan Velde, aldatma durumlarında genelde kadınları suçlu buluyor. Çünkü onların çoğu durumda erkekleri kısıtladığından dem vuruyor.

Çünkü özellikle çocuk olunca kadınların kendilerini çocuklara adadığını ve cinselliği unuttuğunu düşünüyor. Eğer sıkılırlarsa kadınlara da kocalarını aldatmayı tavsiye ediyor.

12 ve 17 yaşlarında iki çocuğu olan Velde evlenmeyi düşünmüyor.

Çiftlere de zaten evliliklerin %60'ında aldatma görüldüğünü ve eğer cinsellik konusunda birbirlerine dürüst olurlarsa aldatmanın azalacağını söylüyor.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
16.03.2018

Sizde bizim hocalar tek eşli olan sapıktır diyince kızıp elin kadını diyince över gibi anlatıyosunuz ne çeşit bi değişiksiniz anlamadımki amk

17.03.2018

Çok doğru dedin

19.03.2018

Benim onediodan tiksinme sebebim böyle bi haberi yaparken normalmis gibi anlattıktan sonra müslüman görünümlü dinci bi adam tek kadınla doyan sapıktır tarzı bi acıklama yaptıgında adamı asagılaması. Halbuki ikisi de aynı kapıya cıkıyor. Birisi müslüman birisi avrupalı diye sanırım. Asagılıyosan bunu da asagıla.Bu kadar islam karsıtı algı olusturmaya calısılmamalı.

Pasif Kullanıcı
22.03.2018

kesinlikle.algılarla çok oynuyo bu site,çıplaklığı,seksi,uyuşturucuyu,dini hep kötü göstermeye ve insanları robotlaştırmaya çalışıyo.kime hizmet ettiği belli.dinini savunmaya kalkınca da lince uğruyorsun.

16.03.2018

dişilerde hipergami erkeklerde de poligami olduğu doğrudur bu hayvanların içgüdülerinde var.. gel gelelim bir hayvan türü olarak insanoğlu tamamen içgüdülerinin esiri olamaz çünkü vahşi doğada yaşamıyoruz. mevcut düzenin, medeniyetin, hukukun, toplum refahının devam ettirilmesi için bazı kalıplar dahilinde yaşamak lazım. bu sınırları aşarsak toplumda suç oranları artar. cinsellik ise her ne kadar iki kişinin arasında yaşansa da organik bağları olan toplumun her bireyini etkiler. bakın eskiden namus algısıyla ve ataerkil kafa yapısıyla baskılanıyorduk, şimdi modern dünyada bir çok zevkin ve özgürlüğün tadını çıkarıyoruz.. ama sonuçta eskiye göre sevgi, sadakat değerleri kalmadı, evlilik kurumu bozuldu.

16.03.2018

işte tüm bunlar özgürlüğün kefaretidir. öyle çıkıp hayatınızı yaşayın demekle olmuyor bacım. 5-10 sene sonra durum daha kötüleşince görürüm ben seni. az sayıdaki seks bağımlısının hayat görüşü tüm insanları bağlamaz bağlayamaz. şu an bile görüyoruz ki en okumuş kültürlü elit erkekler bile evlenmeden önce hayatını yaşarken evlenmek için bakire kadın arıyor. en güçlü, özgür, kendi ayakları üstünde duran kadınlar bile evlenmeden önce istediği gibi cinselliği yaşarken evlenmeye geldiği zaman aklı başında sadık adam arıyor.. ama bulamıyorlar. yani ne ekersek onu biçiyoruz ve mantıksız davranışlarımız yüzünden kendi hayat kalitemizi düşürüyoruz.. o yüzden marjinal tipler falan kendi işine baksın

TÜM YORUMLARI OKU (71)