En Yakın Arkadaşınızı Karınızın Yatağında Görseniz Ne Yapardınız?

Yabancı versiyonlarına çokça şahit olduğumuz karı koca şakacıların yerli versiyonu olan KocaKari Ansiklopedisi kanalı en yakın arkadaşlarından biriyle birlikte bir aldatma şakası hazırladı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR

Yabancı youtuberların yaptıkları videoların birebirini, tamamı kurgu şekilde yapıp prim kazanmak mı bu?!!! Ya da siz ne kadar genişsiniz bilemem ama tam anlamıyla bir GAVATLIK tiyatralı mı?!!! Kültür mültür, yozlaşan ve maymunlaşan(taklit eden) gençliklerden bahsetmeyeceğim fakat bu tam işin B**KUNU çıkarmak olmuş. Sözde sinirli abinin yarım GAVATLIĞINA değinemeden geçemeyeceğim. Evet karın başkalarıyla kamera karşısında fanfini finfon yapmamış. Fakat bu izlediğiniz, yabancı romantik komedi filmlerindeki trenler gibi durumlara göz yumacağınızı göstermez.!!! Yani demek istiyorum ki ULAN GAVAT, BİRAZ KISKAN ULAN, BİRAZ KISKAN.!!! Ar damarı çatlamış adamın. Olay olmadıktan sonra karısı başka erkeklerle yatağa girebiliyor anlaşılan. Sakın modernlik ayağına gelip burada "ay ne var çok normal, hatta biz bi keresinde yapmıştık" moduna girmeyin. Hepiniz lahmacun, mantı, hamsi, kebap yiyen insanlarsınız. Biraz kültürünüzün adamı olun laaağn.!!!

Pasif Kullanıcı
03.02.2016

batının bilimini değil ahlaksızlığını alıyoruz. nerde ar namuz onur gurur nerde huzur

03.02.2016

Şaka yapilamayacak ender konular vardir, bu durum da onlardan biri..hicbisey olmamis gibi eşiyle ayni duzen devam mi edecek simdi bu arkadas.hic muhafazakar biri degilimdir ama internette oyle igrenc kanallarda igrenc videolar goruyorum ki yaziklar olsun şu gelinen hale..

TÜM YORUMLARI OKU (26)