Ekmeğe Muhtaçken Çorap ve Su Satarak Sokak Hayvanlarını Doyuran Diyarbakırlı Kado

Adı Kadir Aydoğmuş. Diyarbakır’da insanlar onu ‘Kado’ olarak tanıyorlar... Sokaklarda çorap ve su satarak günde 20-30 lira arasında para kazanan Kado, zor şartlar altında yaşamaya devam ederken sokak hayvanlarına bakıyor.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
20.07.2020

koca yürekli insan

20.07.2020

Yok canim yalandir bu haber. Kurt bir diyarbakirli, boyle insanliklar yapmasina imkan yok. Kesin bolucudur, kesin kacakcidir, kesin tehdit olusturuyordur.!! Bunlari dusunenler oldugunu bildigim icin ironik bir sekilde yazdim. Ah benim canim ulkem, ah benim guzel ulkemin tuhaf insanlari. sunun surasinda yasadiginiz omur 80’i zor gececekken, bir birinize olan nefretiniz, kininiz, hasetiniz bitmedi, bitmiyor ve bitmeyecek. Soyle guzel insanlari gorup az biraz feyz alip siz de sokak hayvanlarindan baslayip her seyi sevmeye, saymaya baslayin. Inanin kimseyi ayirip, kimseleri hor gormeyince hayat daha guzel oluyor. Saygi ve sevgilerimle.

20.07.2020

Çok güzel bir insan umarım çok daha güzel bir hayat yaşar çünkü hakediyor ancak admin başlığa beyfendinin Diyarbakır lı olduğunu belirtmene gerek yok hoş olmuyor hepimiz insanız ve bu beyfendinin davranışlarının güzelliğini belirtmen yeter yazı içerisinde memleketi ve diğer bilgileri ver ancak başlıkta hoş olmuyor

TÜM YORUMLARI OKU (8)