Düzce'de Bir Baba Koronavirüs Şüphesiyle Hastaneye Sevk Edilen Kızını Kaçırdı

Düzce’de beş yaşındaki kızının koronavirüs şüphesiyle gözetim altına alınacağını öğrenen baba, kızını hastaneden kaçırdı.

DHA'nın verdiği bilgiye göre 12 gün önce Almanya’dan Düzce’nin Gölyaka ilçesine gelen ailenin beş yaşındaki kızları Ş.F.’de gece saatlerinde yüksek ateş ve boğaz ağrısı gibi semptomlar görülmeye başlandı. 

Babası Ü.F. tarafından Gölyaka Entegre Hastanesi’nin acil servisine götürülen kız çocuğu buradaki ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi.

Buradaki ilk tetkiklerin ardından Ş.F.’nin koronavirüs şüphesiyle Atatürk Devlet Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi. 

Durumu öğrenen baba ise kızını hastaneden kaçırdı.

‘Panikle yaptım’ dedi serbest kaldı

Hastane yetkililerinin polise haber vermesi üzerine ekipler baba-kızın bulunduğu otomobili Yığılıca sapağı mevkiinde durdurdu.

Ş.F., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülerek gözetim altına alındı. Emniyette ifade veren baba ise ‘panikle böyle bir şey yaptığını’ söyledi. 

Baba, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
15.03.2020

Eyleme geçmiş cehaletten daha korkunç bir şey yoktur. - Goethe

15.03.2020

bari babaya da test yapip oyle serbest biraksaydiniz. bu arada gercekten embesil olmaniz lazim ya cahillik babalik falan aciklayamiyorum yani bu durumu. kiz covid 19 ise ne yapacaklar kizi yakacaklar mi? ya da evde kotulesse ne yapcan deve sidigi mi iciricen?! tovbe estagfurullah!

15.03.2020

simdi kizinda korona virus varsa buyuk ihtimal babasinda da vardir. polis bunu durdurmus, merkeze goturup ifade almis, sonrada salmis. butun bu surec esnasinda kac kisi ile temasi oldu kim bilir.

15.03.2020

Belirti göstermeyenler test yaptırmaya gitmeyecek ve etrafa yayacak. Etkilenen gen yapısını taşıyan yaşı ilerlemiş herkes elemeye uğrayacak gibi duruyor. Yaş ortalamasının 30 40 ın üzerinde olması bu genlerin tükenmeyeceğini gösteriyor. Bu salgın kendi kendine bitmezse durmadan tekrar tekrar gelip aynı ailelerden yaşlıları eleyip duracak.

TÜM YORUMLARI OKU (23)