Dünyayı İyilik Kurtaracak! 2017 Yılından İçinizi Isıtacak 25 Umut Dolu Kare

Evet acısıyla tatlısıyla 1 koca seneyi daha geride bıraktık... Her yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin kazandığı olaylara tanıklık ettik. Zülfü Livaneli'nin ünlü şiirinde de dediği gibi: Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey. İşte 2017'den arda kalan en güzel, en sıcak görüntüler:

1. Suriye'de, Türk askerleri, kendilerine el sallayan küçük bir çocuğa çikolata ikram etmiş, sevimli çocuğun mutluluğunu da böyle kaydetmişti.

Türk Askerlerinin Suriyeli Çocuğa Çikolata İkramı

2. Kadıköy - Kartal metrosunda müzik yapan sokak müzisyenlerinin dünya tatlısı misafiri, onlara bir usta edasıyla şeflik yaparken böyle görüntülenmişti.

Ülkede Güzel Şeyler de Oluyor: Sokak Müzisyenlerine Orkestra Şefliği Yapan Çocuk

3. Giresun'da ayakkabı hırsızlarını bulmak için güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen bir vatandaş, soğukta üşüyen köpeğe montunu çıkarıp veren belediye işçisiyle karşılaşmıştı...

Hırsızlık Ararken İnsanlık Buldu: Üşüyen Köpeğe Montunu Veren Fedakâr Adam! 😍

4. Yıllardır kar yağışının uğramadığı Mersin Erdemli'de Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, öğrencilerin kar sevincini yaşaması için Toros Dağları'ndan okul bahçesine kamyonla kar getirerek hafızalara kazınmıştı.

'Kar Yağmıyor' Diye Üzülen Öğrencilere Kamyonla Kar Getiren Koca Yürekli Başkan Mükerrem Tollu

5. Trabzon'da, yüzeyi buz tutan göletteki iki kuğuyu donmaktan kurtaran belediye işçisi Salim Altuntaş yardımseverliğinden dolayı ödüle layık görülmüştü.

İnsanlığa İnancımızı Tazeliyorlar: Donmuş Göletteki Kuğuları Kurtaran İşçiye Ödül

6. ABD'de Musevi bir grup şehirdeki tek cami yanınca sinagogun anahtarını Müslüman vatandaşlara vererek dünyada hala barışın en güzel tercih olduğunu kanıtlamıştı.

ABD'de Musevi Bir Grup Şehirdeki Tek Cami Yanınca Sinagogun Anahtarını Müslüman Vatandaşlara Verdi

7. 2017'nin unutulmazlarından biri de "Kuyu" köpekti. Kuyu'ya düşen zavallı köpek, içimizdeki merhameti ortaya çıkararak gençlerimize ilham kaynağı olmuş, ona robotik kol tasarlayan öğrenciler, Stanford Üniversitesi'nden davet almıştı.

Kuyu Köpek İçin Robot Kol Yapan Gençler Dünyaca Ünlü Stanford Üniversitesi'nden Davet Aldı!

8. Denizde fenalaşarak boğulma tehlikesi geçiren dalgıcı, suya atlayan kahraman Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kurtarmıştı.

En Kahraman Başkan! Boğulma Tehlikesi Geçiren Dalgıcı Kurtaran Karamürsel Belediye Başkanı

9. Edremit'te aşkını ilan ettiği karalama belediye tarafından silinince sprey boyasıyla aynı duvara sitem dolu bir mesaj yazan gence, belediyeden sıcacık bir cevap gelmişti: "Silersek, ciğerimiz kurusun."

'Silersek Ciğerimiz Kurusun': Genç Aşığa Verdiği Yanıt Sonrası Edremit Belediyesi'ne Sevgilerini Yollayan 15 Kişi

10. Yanlarına yaklaşan yardımsever insanın karşısında mutluluktan havaya uçan köpekcik ve güzel çocuğu da unutmadık...

Ufacık Bir İyilik Karşısında Dünyalar Kadar Mutlu Olan Çocuk ve En Yakın Dostu Köpek

11. 13 bin metre yükseklikte genç annenin doğumunu gerçekleştiren THY'nin başarılı kabin ekibi 2017'nin en unutulmaz anlarını yaşatmıştı bizlere.

Tebrikler! 13 Bin Metre Yüksekte Genç Annenin Doğumunu Gerçekleştiren THY Kabin Ekibi

12. Hazırladığı samimi İngilizce ödeviyle belki de en masum görüntüleri ortaya çıkaran genç ve ailesi içimizi ısıtmıştı...

Hazırladığı Samimi İngilizce Ödeviyle İçinizi Isıtacak Genç

13. 10 yaş altı çocukların mücadele ettiği turnuvada kazandıktan sonra, Beşiktaşlı bir çocuk sevinmek yerine Altınordulu rakibini teselli ederek hepimizin gözlerini doldurmuştu.

İçimizi Isıttın Çocuk: Ülke Futbolunu, Kaybeden Rakibini Teselli Eden Bu Genç Kurtaracak

14. Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldıktan sonra, adamı bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirmiş ve ona sarılarak örnek bir davranış göstermişti.

İyi İnsanlar İyi ki Varlar! Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

15. Sokakta karşılaştığı evsize para verip yanından geçmek yerine yerde yatan adamı kaldırıp alışverişe çıkaran güzel kalpli insanla adeta içimiz ısınmıştı.

Evsiz Adama Para Verip Geçmek Yerine, Hayata Yeniden Başlaması İçin İmkan Sunan Güzel İnsan

16. Liseli Shannon hastalıkları sebebiyle onunla alay edenler yüzünden balosuna gitmekten vazgeçtiğinde bunu öğrenen 120 iyi adam onun için bir balo organize etmiş, ölen babasının bir maketini bile yapmışlardı.

Zorbalar Tarafından Baloya Gitmesi Engellenen Genç ve Ona Hayatının Süprizini Yapan 120 Motosikletçi

17. Apartmanın önünde beslediği kedileri komşusu istemeyip tartışma çıkarınca Manavgat Belediyesi duyarlı davranarak Emel Hanımın yanında olmuş ve sokak hayvanlarının korunmasıyla ilgili pankartı göndermişti.

Komşusu Kedileri İstemedi, Belediye Sahip Çıktı: Hayvansever Kadına Pankartlı Destek

18. Bir kertenkeleye kalp masajı yaparak minik hayvanı hayata döndüren yumuşacık kalpli insanlar da vardı...

Kertenkeleye Kalp Masajı Yaparak Hayata Döndüren Adam

19. Zonguldak'ta adeta insanlığımızı sorgulatan bir olay yaşanmış, bir grup maden işçisi bindikleri otobüs boş olmasına rağmen koltuklar 'kıyafetlerinden kirlenmesin' diye ayakta yolculuk etmişti.

Elmas Yürekliler: Zonguldak'ta Madenciler Koltuklar 'Kirlenmesin' Diye Boş Otobüste Ayakta Yolculuk Etti

20. Teneffüse çıkan minik öğrencilerin yağmur yağarken 'O ıslanmasın diye' Atatürk büstüne tuttukları şemsiye hepimizi ağlatmış, ama umutlarımızı da tazelemişti.

Minik Öğrencilerden Duygulandıran Kare: Biz Biraz Islandık ama Olsun Atatürk Islanmadı

21. Büyükçekmece Belediyesi, kitap okumayı teşvik etmek için bölgede bulunan tüm kafe, çay bahçesi, kıraathane gibi mekanlara kütüphane bulundurma zorunluluğu getirerek örnek belediyeciliği herkese göstermişti.

Kitap Yoksa Ruhsat da Yok! Belediyeden Okumaya Teşvik Eden Uygulama

22. Yine Zonguldak'ta gerçek dostluğu yaşatan bir grup öğrenci, kanser hastası arkadaşlarına destek olabilmek için saçlarını kazıtmıştı...

En Anlamlı Destek: Zonguldak'ta 12 Liseli, Lösemi Tedavisi Gören Arkadaşları İçin Saçlarını Kazıttı

23. Denizdeki kirlilik yüzünden boynuna dolanan ipten kurtulmaya çalışan zavallı kaplumbağayı teknelerine alıp kurtaran insanlar mutlu etmişti bizleri.

Kendiniz Kurtulmuş Kadar Sevineceksiniz: Deniz Kaplumbağasını Boynuna Dolanan İpten Kurtaran Güzel İnsanlar

24. Hep görmek istediğimiz belediyecilik anlayışını Çaycuma Belediyesi gerçekleştirerek meşe ağaçları kesilmesin diye yol projesini değiştirmişti.

🍁 Çaycuma Belediyesi'nden Alkışlanacak Hareket: 'Meşeler Kesilmesin' Diye Yol Projesi Değişti

25. Mutluluklarıyla birçok insana umut ve ilham olan Ayça & Mesut Özeker ailesiyle de tanışmış, bu yıl da iyi kalpli insanların hala var olduğunu görmüştük.

Mutluluklarıyla Birçok Kişiye Umut ve İlham Olan Türkiye'nin En Sempatik Ailesi: Ayça & Mesut Özeker

Bu güzel, samimi, insanı duygulandırırken yaşama umutlarını da yeşerten görüntülerin 2018'de de artarak devam etmesi dileğiyle... 🙏

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Öldürülen Ata Emre Akman Cinayetinde Yeni Gelişme: Azmettirici Olduğu İddia Edilen Baba da Tutuklandı
YORUMLAR
16.11.2017

25 için bir şey söylemek istiyorum o da evlat edinmek varken kendilerinin bir bebek dünyaya getirmelerinin saçmalığı. O da sizin gibi hayatında sıkıntı çekmek zorunda mı

20.11.2017

Sıradan bir AB ülkesinde ya da Norveç, Avustralya, Kanada, İsviçre gibi medeni ülkelerde bunların yarısından fazlası normal,sıradan olaylar iken; yardımseverliği, misafirperverliği ya da diğer insani olguları kültürüne işlemiş olan bir milletin, artık bu tarz güzelliklere şaşıracak hale gelmesi çok acı.

20.11.2017

#25 iyilik nedir?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ