Dünyanın En Tatlı Youtuber'ı: 12 Video ile Ebrar Alya Demirbilek

Ebrar Alya Demirbilek'in videolarına bir çok yerde denk gelebilirsiniz. Kendisi hem çok tatlı hem de çok zeki. Küçük yaşında onu bu denli ünlü yapan şey ise annesinin Ebrar adına açtığı bir Youtube kanalı.

1. Hepimiz onu bu videosu ile tanıdık. Kelebekten korkan minik kız...

2. Arkadaşları Ebrarı üzmüş 😢

3. Elinden de her iş geliyor ufaklığın...

4. Gel de affetme şimdi bunu 😁

5. Ezan okunduğu için de ağlayabiliyor Ebrar...

6. Sabahları da biraz huysuz olabiliyor kendisi ancak mutlu olmasını da çok iyi biliyor.

7. Şu hali ile bile çoğu insandan güzel şarkı söylüyor. 😁

8. En tatlı Youtuber'dan en tatlı sakızlı muhallebi tarifi

9. "Benim hiç şekerim yok" 😭😭😭😭

10. 👏👏👏

11. "Sadece sürdümm" 😂😂😂

12. Geleceğin starı mı geliyor?

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

annesi bir ticari araç gibi iyi kullanıyor kızını, yazık !! her şeyi geçtim ezana ağlama videosu tam bir ayarlama olmuş ..3 yaşında bir çocuğun ezanı anlayıp ağlayabilmesi kadar saçma bir şey olamaz ..sesin etkilemesi de mümkün değil bence .. annesi nereden rant sağlayacağını iyi biliyor ..

14.03.2017

KESİNLİKLE youtube da videoların açıklama kısmına bakarsanız videoları beğenin ve paylaşın yazmış.Küçücük kızı istismar ediyor.Hele dini kullanması daha da iğrenç.

15.03.2017

6da çocuk çekme diye ısrarla söylediği halde video çekmeye devam etmek çocuğun mahremiyet hakkına saygısızlık değil mi? Ayrıca bu ailenin çocuklarının güzelliği üzerinden para kazandığını düşünüyorum ve bunu iğrenç buluyorum. Umarım her anı sosyal medyada paylaşılan bütün bu çocuklar 18 yaşlarına geldiklerinde ailelerinden davacı olurlar.

14.03.2017

heh afferrriiiimmm boyle yapin ki pedofili daha da artsin heeehh cok guzel olduuu. sirf cocugunuz bi sans eseri sarisin mavi gozlu dogdu diye aman hemen kullanin, hemen cok guzel oldugunu daga tasa haykirin, hemen adina kanal acin ki sapiklar daha da kudursun ay tansiyonum cikti

14.03.2017

ne? ne diyosun anlayamadim? ben ladini sekle semale sokacak en son insanim be hahahah :) turkiyede pedofili vakasi kiz-erkek-zengin-fakir-kucuk cocuk-ergen demeden buyuyor ve bu anne bunlari gormezden gelerek cocugu resmen istismar ediyor. pedofiliye yatkinlik genetiktir, kisi mutlaka travmatik bir cocukluk yasamistir ve ona yapilanin acisini yetiskin oldugunda cocuklardan cikarir ve bunu yapmasini ona malesef genetik yatkinligi soyler. onlenmesi mumkun olmayan bir sey pedofili. hanim kizlara orani burani acma tahrik oluyorum meselesiyle alakasi yok cunku yobazlik onlenebilirken pedofili onlenemez. bu yatkinlik genler uzerinden tasinir. hohahahahahah katini seke sokuyormusum be kisin bile mini etek giyerim, ben mi hanim kizlara kapanin ulan erkekler aziyor diyecegim hahahahahah

TÜM YORUMLARI OKU (28)