Dört Duvar Arasında Yaşananları Bütün Çıplaklığıyla Gösteren İllüstrasyonlar!

Sanatçı Amanda Oleander, kendisine meydan okumuş ve hem kendi yaşamından hem çevresindekilerin yaşamlarından ilham alarak 100 gün boyunca insanların günlük yaşamını kendi tarzıyla resmetmiş. İşte sanatçının birbirinden güzel çalışmalarından bazıları.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Popüler İçerikler

Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
23.12.2017

Küvette pizza yemek neden manyaklık yada mutfakta saç yıkamak insanların genelinin uyması gereken bir yasa var da benim mi haberim yok. Neden gerçekler sizi bu denli korkutuyor ki.

26.12.2017

Alışkanlıklardandır. Benim de annem diş fırçalamak için mutfak lavabosunu kullanmamı hiç onaylamaz, sürekli söylenir. Ben ise katı cisimleri lavaboya atarken sıvıları çöpe dökmelerini hiç anlamamışımdır. Akıl, mantık maalesef ki azınlıktır, bunu hep söylerim...

Pasif Kullanıcı
23.12.2017

Hepsi tamam da tras olmayan kadin nedir yani, insan kokar bir kere. Biz erkek halimizle tum vucudumuzu tras ediyoruz, yazin denize gidince sudan ilk insan gibi pacali horoz gibi cikmiyayim diye bacaklari bile tras ediyorum, yemek hazirliyorum diye el kol ne kdr kil varsa aliyorum. CMYLMZ in dedigi gibi turistiz biz abi yoksa sikmisim Los Angelesini

27.12.2017

Tıraş olmayan kadın nedir mi? İnsandır. Birincisi, tıraş olan ya da olmayan kişileri erkek-kadın diye ayırmak mantık işi değildir. İkincisi, 'traş' değil 'tıraş'. Üçüncüsü, tıraş olmayan kadınları aşağılaman seni haklı çıkarmaz. Sonuçta kadınlar tıraş olacak diye yazılı bir kanun yok. İnsanlar ayıplıyor diye mi kadınlık-erkeklik rollerine uymak zorundadır insan? Tıraş olanın da olmayanın da kendi özelidir. Genelleme yapmaya hakkınız yoktur.

bunu çizmek bile bir sanattır bence... helal olsun 👍

TÜM YORUMLARI OKU (12)