Diyarbakır Valisi Karaloğlu: 'Mesele İşsizlik Değil, Mesele İş Beğenmemezliktir'

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, katıldığı bir programda 'Camiden arabama rahat gidemiyorum, gelip iş istiyorlar, 'Her işi yaparım' diyorlar. Her işi yapan hiçbir işi yapamaz. O zaman mesele işsizlik değil; mesele mesleksizlik, iş beğenmemezliktir.' dedi.

Vali, şehirde en çok iş talebinde bulunanların olduğunu söyledi 📹

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
11.11.2020

Camiden arabasına bile gidemiyormuş. Hep iş soruyorlarmış! Aslında işsizlik yokmuş iş beğenmemezlik varmış! Bunu söyleyen de Vali olduğunu zannediyor! Camiyi de araya katmışki bir yerlere mesaj daha iyi gitsin! Şöyle adam akıllı bir Devlet yönetimi olsaydı bu Bademlerin yüzde doksanı işsiz kalırdı şu herif Vali olsa ne olur bakan olsa ne olur!

18.11.2020

Mesele torpilcilere yer açıp liyakatsiz torpilcilere is begenmeme meselesidir. Diyarbakır büksehir belediyesi asgari űcretle KHK 696 ile kadroya gecen genç yaşta ki engellilerin haber verilmeden cikislari 10.08.2020 de verildi. durumu ugrenmek için belediye șirketine gittigimizde, dedilerki khk 696 ile sizleri emeklilige sevk etmisiz 1500 tl Ile gecim zor dedigimizde gidin baska bir is bulun devlet in kanunu uyguladik dediler diğer yandan 30 yıldir 65 yaşına gecmis engeli ve sağlam ișciler hâlâ AYDA 8000 tl Ile çalışıyor. Bu yapilan eșitlik ilkesine aykiridir. Adaleti savunalarin adaleti bu kadar olur SAYIN VALİ/Baskan dogru suyluyor șöyleki sahipsiz asgari ucretli bir kisim engeliye tekme koydular 5 gun sonra hazırda bekletilen sözde ișsizlerin belediye șirketine giriși yapıldı engelli yerine ise baslayan sağlam iscilerin bir kısmı iși zor bularak 3 gün içinde istifa Ettiler olayın perde arlası budur engellilerin ahı tutu ișciler iși zor buldular

11.11.2020

Beğenmeyecekler tabii.4 sene üniversiteyi okuyup da aylık 2000 liraya günde sekiz saat çalışıp üstüne bir de cahil patronlardan azar işitmeyi kim ister ki?Avrupa'da insanlar keyfine üniversite okuyor bizde 2-3 tane bölüm var onları okudun okudun okumadın mezun olunca işsizsin.Bu vatandaşın değil devletin eksikliğidir.

TÜM YORUMLARI OKU (11)