Denizli'de Sokağa Çıkmaya Devam Eden İhtiyarlara Karşı Önlem: Meydanlardaki Banklar Söküldü

Denizli'de yaşlılar koronavirüs uyarılarını dikkate almayarak sokakta ve meydanlarda vakit geçirmeye devam edince, belediye ekipleri çareyi bankları sökmekte buldu.  

Denizli Bayram Yeri Meydanı'nda koronavirüsüne ilişkin yapılan uyarılar yaşlılar tarafından dikkate almadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise çareyi bankları sökmekte buldu.

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, virüse ilişkin alınan tedbirler doğrultusunda evlerde kalınması yönündeki uyarılara aldırış etmeyen yaşlı vatandaşlar normal günlerde olduğu gibi meydandaki banklarda oturmaya devam etti.

Meydandaki banklarda oturan yaşlılara yönelik uyarılara rağmen bir türlü ikna edemeyen ekipler yaklaşık 20 bankı sökerek çare buldu.

Bankların sökülmesinin ardından meydan bomboş kaldı 🎥

Çevredeki vatandaşlar ise uygulamanın iyi olduğunu söyleyerek, “Güzel bir uygulama oldu çünkü arkadaşlar tam bilinçlenmedi sanırım. Bir birimize mesafe koymamız gerekirken yine burada bilinçsizce oturmalar oluyor. Onun için virüs bulaştırmama açısından güzel bir uygulama” ifadelerini kullandı.

Belediyenin hareketi sosyal medyanın da gündeminde. Bazı yorumlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
19.03.2020

Ülkemizdeki bu yaşlılar çok iyi bilir, su küçüğün söz büyüğün gibi gerizekalıca düşünceler yüzünden çekiyoruz ne çekiyorsak. İlkokul mezunu 80 yaşındaki adam 12 sene yüksek eğitim görmüş 30 yaşındaki uzmana kulak asmıyor. Umreye git, gel, karantinaya alsınlar bir de kaçmaya çalış, uzmanlar evde otur desin inatla çık gez... Bence sokak hayvanlarını toplar gibi belediyenin sokakta gördüğü ihtiyarları toplayıp karantinaya alması lazım ki öğrensinler başka türlü mümkün değil.

19.03.2020

Katlanır tabure ile gene çıkar bunlar dışarı :D

19.03.2020

hala fıldır fıldır toplu taşımada fink atıyor 65 yaş üstü vatandaşlarımız, bedava kartlarını da bir süre askıya almak yerinde olacaktır.

TÜM YORUMLARI OKU (51)