Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sözlerini Kılıçdaroğlu Söylemiş Gibi Yaptılar: 'Kılıçdaroğlu Saçmalıyor, Ne Yaptığını Bilmiyor ki, Erdoğan Söylediyse Doğrudur'

Halk Ekranı isimli YouTube kanalı, sokağa çıkarak mikrofonu vatandaşa uzattı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği sözleri, Kemal Kılıçdaroğlu söylemiş gibi halka yönelten Halk Ekranı ekibi birbirinden ilginç tepkiler aldı.

Kimisi aynı sözü Kılıçdaroğlu söyleyince saçma buldu, Erdoğan diye düzeltilince 'doğru' buldu. Kimisi ise Erdoğan'ın sözlerine katılmadı...

İşte o sokak röportajı:

Popüler İçerikler

Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
22.11.2020

Baksanıza şunların tipine resmen akp seçmeni olduğunu hemen anlıyorsunuz.Ne düşünebiliyorlar ne de konuşabiliyorlar.Sadece oy veriyorlar.

22.11.2020

Eskiden Kemal Sunal'ın filmlerinde falan bunları izler gülerdik. Ama bunlar hiç komik değil be. Bu arada omurgasızların evrim geçirip ayaklanması da bilim dünyası için ilginç bir gelişme.

23.11.2020

Rezil bu insanlar, hiçbir seyden haberi olmayıp her seyden haberi varmış gibi yapan bir grup ahmak oğlu davar

23.11.2020

bence tam tersi bir durum var.Herşeyden haberleri var hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar.en büyük sıkıntı da bu zaten.“Gandhinin bir sözü var."Bir millet uyuyorsa uyandırmak kolaydır. Ama uyumuyor da uyuyor gibi yapıyorsa uyandıramazsınız!”

TÜM YORUMLARI OKU (17)