CS:GO Dünya Şampiyonu Türkiye

Oyun dünyasının en çok tercih edilenlerinden olan Counter-Strike: Global Offensive'in Dünya Şampiyonası karşılaşmaları Belgrad'da gerçekleştirildi. Arjantin ekibi ile karşı karşıya gelen Türkiye, CS:GO Dünya Şampiyonu oldu. Oyuncular, 50 bin dolarlık ödülün de sahibi oldu.

Elektronik sporların ortaya çıkışında önemli bir etken olan Counter-Strike, Global Offensive oyunuyla da en çok kazandıran ve en popüler oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. 

E-Frag.net tarafından organize edilen 2016 CS:GO Dünya Şampiyonası'nda Arjantin ile çekişmeli geçen final karşılaşmasını 2-1 kazanan Türkiye, kupayı göğüsledi.

Turnuvanın en favori takımlarından olan ve hiç yenilmeyen 5 kişilik Türkiye ekibi, turnuvayı kazanarak 50.000 doların da sahibi oldu.

Pazar akşamı neler yaşandı?

Kaçıranlar Buraya! Dünya Şampiyonu Olan CS:GO Türkiye Takımının Final Karşılaşması

Yarı final eşleşmesinde Fransa'yı 2-1'lik skorla devirmeyi başaran Türkiye, finale yükselen ilk takım olmuştu. İkinci yarı final karşılaşmasında Danimarla ile Arjantin karşı karşıya geldi. Arjantin milli takımının büyük geri dönüşlerine sahne olan eşleşmeyi Arjantin 2-1 kazanmayı başardı ve finale yükselen son takım oldu.

Türkiye ile Arjantin arasında oynanan final karşılaşmasında Türkiye ilk harita Train'de 11-0 geriye düşmesine rağmen 16-14 kazanmayı başardı. Arjantin ise ikinci harita olan Overpass'te büyük bir üstünlük kurmayı başardı ve 16-5'lik skorla seriye denge getirdi.

Son harita olan Cobblestone'da Türkiye ağır bir başlangıç yapsada momentumu kendi tarafına çekmeyi başardı ve 16-8'lik skorla hem haritayı, hem seriyi kazanarak şampiyon oldu.

Multiplayer ve ShiftDelete

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR

Senede 3 milyon 500 bin Euro maaş alan Terim'den daha çok gururlandırdılar şahsen beni .

10.10.2016

Yorumun dibi bravo

Lisede dersten kaçıp internet kafeye gitmenin meyvesi. Comeback is real.

10.10.2016

Keşke bu gençleri izleseydim maç yerine aq

TÜM YORUMLARI OKU (25)