LGS'ye Geç Kalan Öğrencilerden Biri Belediyenin Makam Aracıyla Diğeri Polis Ekiplerince Sınava Yetiştirildi

Bugün milyonlarca öğrenci LGS (Liselere Giriş Sınavı) sınavına girdi. Aylardır emek veren öğrenciler, bu zorlu süreci tüm heyecanı ve stresiyle tamamlandı. Türkiye genelinde binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleşen bu önemli sınav, gençlerin gelecekteki eğitim hayatlarını şekillendirecek adımlardan biri. 

Elbette her sınav gününde olduğu gibi bugün de geç kalan öğrenciler oldu. Yoğun heyecan ve stres sebebiyle gergin anlar yaşayan öğrencilerin başına talihsiz olaylar gelse de, yetkililer hızla yardıma koşarak öğrencilerin sorun yaşamadan sınavlarına girmelerini sağladı.

Manisa'da kimliğini evde unutan bir öğrenci, geri dönmek zorunda kalınca belediye başkanının makam aracı devreye girdi.

Öğrenci, araçla sınava zamanında yetiştirildi.

👇

Trabzon'da ise geç kalan öğrencinin imdadına polis ekipleri yetişti.

Öğrenci motosikletle sınav olacağı okula götürüldü.

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Doktorlar Cevapladı: "Bu Vakalar Acil Servise Gelsin mi Gelmesin mi?"
Ret Haberleri Peş Peşe Geliyor: Fransa ve İrlanda İçin Vize Başvurusu Yapan İki Kadın Hayal Kırıklığına Uğradı
Gelin Başı İçin 30 Bin TL İstediklerini Söyleyen Kadın Saçlarını Kendi Yaparak Düğünü Olacaklara Fikir Verdi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Nebahat Çehre’nin "Şort Sayfiye Yerinde Giyilir" Çıkışı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Oyuncu Erdem Yener'in "Kadınları Erkekleştirmeyin" Çıkışı Sosyal Medyada Tepki Çekti!
YORUMLAR
16.06.2025

Yav söylemekden bıktık artık. Kimliğini evde unutuyosa. Zaten girmesin. Yanına alacağın 2 şey var. Onu da evde unutuyosan girme kardeşim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ