Çocuklarına Bir Taş Boyatarak Dünyayı Nasıl Güzelleştirebileceğini Anlatan Canım Öğretmen!

Takdir edersiniz ki; okul yalnızca okuma yazma öğrenilen ve ödev yapılan bir yer değil...

Sağladıkları bilgilerin yanısıra; öğretmenler öğrencileri hayata hazırlıyor ve psikolojilerine etki ederek onların gelişimine en büyük katkıyı sağlıyorlar. Bu büyük katkıyı sağlarken işini birazdan tanışacağımız Jessica Moyes gibi yapan öğretmenlere saygımız ise sonsuz. 🙏

Linda Kranz'ın "Only One You" adlı çocuk kitabından ilham alan öğretmenimiz Jessica Moyes güçlü bir mesaj vermek üzere, okulunda başlattığı mükemmel projeyle binlerce insana ulaştı ve onların takdirini kazandı.

"Koskoca dünyada senden yalnızca bir tane var. Onu daha iyi bir yer haline getir."

Projede her çocuk kendi eşsiz taşını bu kitaptaki minik balıktan esinlenerek boyadı ve şimdi okulun bahçesinde birbirinden farklı yaklaşık 740 taş var!

Hepsi bir araya geldiğinde ortaya çıkan manzara ise; her insanın dünyanın daha iyi bir yer oluşuna nasıl katkıda bulunduğunu anlatıyor...

Kendi çabasıyla! 😍

"Only One You" koskoca okyanusu tek başına keşfetmeye hazırlanan minik balık Adri hakkında bir çocuk kitabı.

Anne-babası onu bu yolculuğa hazırlarken mutlaka yeni bir arkadaş edinmek için fırsat kollamasını öğütlüyor ve kendi yolunu bulacak cesareti verirken minik Adri'ye kalabalığın peşinden gitmek zorunda olmadığını hatırlatıyorlar.

Kitap aslında herkesin eşsiz ve tek oluşunu vurgularken şunu söylüyor: "Koskoca dünyada senden yalnızca bir tane var. Onu daha iyi bir yer haline getir."

Aslında başarılı öğretmenimiz bu kitabı çocuklarına okuduktan sonra, onların kafasında beliren "Peki ama nasıl?" sorusuna harika bir cevap vermiş.

Dünya biz güzelleştikçe güzelleşecek!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
18.06.2017

muhteşem..

18.06.2017

Yağmurda silinmez mi o boyalar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ