Cinsiyet Geçiş Ameliyatlarında Erkek Bedenden Kadın Bedene Geçiş Nasıl Yapılıyor?

Çok zorlu bir ameliyat olan cinsiyet geçiş ameliyatlarının nasıl yapıldığını biliyor muydunuz? Testislerin çıkarıldığı ve penisin baştan sona kadar yüzüldüğü ameliyatların nasıl gerçekleştiğini merak ediyorsanız aşağıdaki animasyonu izleyebilirsiniz.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Ve böyle bir süreci yaşamayı göze alan insanların özentilikten ya da tercihen transseksüel olduğunu kim söyleyebilir hâla? O insanların doğuştan gelen yönelimleri böyle ve mutlu olabilmek adına bu tarz zorlu bir ameliyata dahi cesaret edebiliyorlar. Aşağıda da söylenmiş, saygı duyulması gereken insanlardır.

18.04.2018

CANIM PİPİM

Pasif Kullanıcı
18.04.2018

ahahahahaahahahaah😂👍

Kimse keyfine hadi ben cinsiyet değiştirim demez . Çok zor yaşayan için. Zaten öncesinde uzun bir psikolojik tedavi görüp gerçekten hazır olduğunu anlayana kadar ameliyatı yapmıyorlar . Ömür boyu sürecek hormonal tedaviden bahsetmiyorum bile . Toplum olarak bunları dışlamamatı bir birey olarak kabul etmeliyiz bence . Çünkü bu kişiler cinsiyet değiştirmekten daha çok dışardan gelecek tepkilerden korktuğu için ameliyat olamıyor .Bir de maddi imkansızlık var tabi . Devletin bunlara da destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.

18.04.2018

Şu videoyu izledin mi acaba ya, ne demek keyfi cinsiyet değiştirmek ?! Şunun keyfi mi olur, siz nasıl insanlarsınız ? Bir kadın olarak benim canım yandı izlerken be, farkında değil misin ne kadar zor bir şey olduğunun ?

TÜM YORUMLARI OKU (40)