çArşı Tribünlere Geri Dönme Kararı Aldı

Beşiktaş taraftar grubu çArşı, uzun bir aranın ardından tribünlere geri dönme kararı aldı. Passolig'i protesto etmek için bir süredir maçlara gitmeyen grup, ligin kalan 10 haftasında tribündeki yerini alacak. Grubun yarın bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Hürriyet'in haberine göre Passolig’i protesto etmek için uzun zamandır maçlara gitmeyen Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı, tribünlere geri dönme kararı aldı.

Grup yarın bir basın açıklaması yaparak kararını kamuoyuyla da paylaşacak. Grup, tribünlere dönse de Passolig protestolarına devam edeceğini de açıklayacak. Grup açıklamasında “Mücadelemizi statlara taşıyacağız. Bu davadan sonuç almamazın en büyük nedeni tribünlere giren taraftarların davaya sahip çıkmaması. Eninde sonunda Passolig kalkacak” diyecek.

Twitter'dan ise 'Siyah-beyaz devam' şeklinde bir paylaşım yapıldı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
07.03.2016

Passoligi protesto edicem diye 10 bin kişiye maç oynattırıyorlar. Protesto dediğin öyle değil Fenerin yaptığı gibi olur. Bütün kulüp olarak bir sezon devam ettiler

08.03.2016

malesef bütün tribünler olarak passolige yenik düştük, hiç istemedim ama başka seçenek kalmadı en yakın zamanda çıkartıp tribünlerdeki yerimi alıcam

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ