Binali Yıldırım Yine Formunda: 'Son Zamanlarda Kastamonu'ya Gittiyseniz Ilgaz Dağı'na Tırmanmanıza Gerek Yok, Tünel Yaptık'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu bir programda, İstanbul macerasını ve İstanbul'la ilgili projelerini anlattı. Projelerini anlatırken simit yiyen Binali Yıldırım'ın en çok konuşulan olayı ise Ilgaz Dağı espirisi oldu.

Ara ara yaptığı esprileriyle de konuşulan bir isim olan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'la birlikte katıldığı programda da güldürmeyi başardı.

Yıldırım'ın, Ulaştırma Bakanlığı döneminde hizmete açılan Ilgaz Dağı Tüneli için yapmış olduğu espri şu şekilde: 'Son zamanlarda Kastamonu'ya gittiyseniz Ilgaz Dağı'na tırmanmanıza gerek yok. Tünel var. Onu da yaptık.'

İşte o anlar:

O görüntülere sosyal medyadan gelen tepkiler:

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
19.02.2019

Oturmuşlar türkiye sofrasına yedi sülalesinin karnını doyuruyorlar. Bizim malaklarda sempatik diyor. Götunuzde don yok hıyar kuyruğuna giriyorsunuz tünel sempatik mi geldi malak.

19.02.2019

Sempatik kelimesini tünele adletmek de senin gibi bir turşuya yakışırdı. İnsanlar kişinin kendisini sempatik buluyor . Kaldı ki davranışları olmayan ,bir nesneye bir şeye sempatik demek Saçma değil mi kardeşim . Varsa yapılıcak bir şey söyle bizde yapalım , gidişattan bende memnun değilim. varsa bir çözümün ? ama oy vermekten başka bir planın yoksa da milleti suçlayamazsın.O malak kelimesini yedirirler insana.

Pasif Kullanıcı
19.02.2019

Bu duruma gülünce AKPli olmuyosunuz kesin bilgidir

19.02.2019

Elde bir tek şebeklik kaldı çünkü.. Şimdi bir de sempatik diye yapıştırmaya çalışıyorlar.

TÜM YORUMLARI OKU (19)