'Basın Özgürlüğü' Çıkışı ile Gündem Olan Güntekin Onay'dan Açıklama

Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra attığı Mete Kalkavan'lı manşetten sonra Beşiktaş ile papaz olan Fotomaç şimdi de Güntekin Onay ile papaz oldu. NTV Spor ekranlarında Beşiktaş maçından sonra atılan manşetin 'Basın Özgürlüğü' adı altında nitelendirilmesini eleştiren Güntekin Onay, Fotomaç gazetesinde bu açıklamalarından dolayı 'Onay, terörörgütü propagandası yapan gazetecilerle, hakemin hatasını ortaya seren gazetecileri aynı kefeye koydu.' açıklamalı bir haberi yapılmıştı. Bir anda kendini siyasi bir tartışmanın içinde bulan Onay o sözlerine açıklama getirdi.

Fotomaç'ı eleştiren Güntekin Onay'ın o analrı ve sosyal medyadaki tartışmalar için sizleri böyle alalım:

Önce Beşiktaş, Sonra Güntekin Onay'la Ters Düştüler... Fotomaç Gazetesi'ne Tepki Yağıyor!

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
10.11.2016

Lan, tane tane açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar insanları. Çünkü ilk söylediğinde anlayacak zeka yok hırbolarda. Gazete de bir yandan istediği gibi yorumlayıp insanları manipüle ediyor. Ne pis bir dönemden geçiyoruz arkadaş? Güzel dedi Güntekin, "insanlar kendilerine kahramanlar ve hainler yaratıyor" diye.

10.11.2016

Ercan Taner : Alo güntekin G.O : efendim abi E.T : olum neler demişsin sen, haklısın hoş iyi demişsin de, atarlar oğlum seni içeri.G.tünden kan alırlar güntekin. G.O : Abi haklısın çıkıverdi ağzımdan, çok korkuyorum.Beni de fetöcü diye atmasınlar içeri. E.T : Dur bi bakalım sakin ol ilk önce.Yarın benim program var katıl oraya.Minimal bi yalanlama yap.Laflarım çarpıtıldı falan filan hallederiz olayı.Konuştum ben zaten bi kaç dedeyle halledicez. G.O : Sağ ol var ol abimmmmmmmmmmmmmm.

10.11.2016

başı belaya girmeden iyi topladı.

TÜM YORUMLARI OKU (6)