Ayakları Sakat Yavru Tavşana Tekerlerden Minik Ayak Yapan Güzel İnsan

Ayakları sakat yavru tavşan güzel insanın elinde minik tekerlerle yeni ayaklarına kavuştu. Sevimli yavru artık daha mutlu ve özgürce hareket edebiliyor.

😍😍😍

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR

Geçen bir İsveçliyi yere dökülen yaprakları tekrar ağaca takmaya çalışırken görüntüledik. O kadar tatlı ve iyilik severdi ki, bu görüntüleri sizler için derledik. Hepsi çok çook iyi insanlar. Vallahi, bak yeminlen. Sınırdan çevirdikleri mülteciler ve içinde çocuklar varken batırdıkları botları onlar değil, uzak diyarlardan gelen kötü insanlar yaptı. Danimarka'da kurdukları "İnsanat Bahçleri" de yardım amaçlıydı. Afrika'dan getirdikleri o insanlara, aç kalmasın diye çekirdek ve fıstık atıyorlardı. Belçika'daki "Hayvan Genel Evleri" de, hep hayvanlara olan sevgilerinden. Tecavüz falan etmiyorlardı! Aman ha sakın, aklınıza başka bir şey gelmesin. Avrupalıya olan aşkınız hiç bitmesin. Tatlı rüyalar ;) Onedio iftiharla sunar...

24.02.2016

bu icerikten bunu mu anladin? nedir bu bati dusmanligi? guzel seyler de oluyor elbette, bunlarin paylasilmasi seni rahatsiz ediyorsa kuyruk acin var demektir.

Bu kadar kötü dünyada sen dooğru cennete aslanımm

24.02.2016

o değilde ben ilk kez bir tavşanın bu kadar insan canlısı olduğunu gördüm. genelde hep korkarlar. ama bilemedim şimdi..

TÜM YORUMLARI OKU (12)