Avengers: Endgame Filmi, Avatar'ın 10 Yıllık Gişe Hasılatı Rekorunu Kırdı

Avengers (Yenilmezler) serisinin Nisan ayında gösterime giren filmi Avengers: Endgame, 2,79 milyar dolar hasılat ile Avatar filminin 10 yıllık gişe hasılatı rekorunu kırdı.

Avengers: Endgame (Yenilmezler: Son Oyun) filmi toplamda 2,7902 milyar dolar hasılat elde etti.

Film, böylece 2 milyar 789 milyon 700 bin dolar hasılat yapan ve 10 yıldır rekoru elinde barındıran James Cameron'un Avatar filmini geride bıraktı.

Hesaplamalara enflasyon etkisi katılmadı, katıldığı takdirde rekoru Avatar elinde tutuyor.

Ayrıca bakınız 👇

Avengers: Endgame İlk Haftasında 1.2 Milyar Dolarlık Gişe Yaptı: Ancak Asla 1939 Yapımı Bir Film Kadar Kazanamayacak!

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
23.07.2019

Avatar 3d teknolojisini ilk kullanan filmdi ve bunun reklamı delilercesine yapılmıştı, insanlar ciddi ciddi kendilerini filmin içinde bulacaklarını zannettikleri için gittiler bu filme gişesini borçlu olduğu şey yönetmenine stüdyonun teknolojik destek ve reklam avantajı vermesi. Ama Endgame öncesinde 21 filmlik bir yatırım var nefes tutarak izledik biz bu filmi, ki zaten öncesinde fragmanlarını ne büyük merakla bekledik ismini açıklamadılar onu bile milyonlarca insan sosyal medyada ilgiyle ipucu bulmaya çalışarak araştırdı. Rekoru çok fazlasıyla haketti avengers.

23.07.2019

Geçer tabi film iki defa sinemalara geldi :D ve bu miktar kafa karıştırmasın, şu anki bilet fiyatları ile o zaman ki fiyat biletleri farklı, end game iki defa vizyona sokulmas bile zar zor geçmiş avatarı.

23.07.2019

avatar da 2 kez vizyona sokuldu lütfen araştır ve sonra konuş

23.07.2019

avatar da güzeldi falan da çok şişirilmişti kimse kusura bakmasın.. james cameron "bizim zamanımızda star wars gençlerin üzerinde nası bi etki yaptıysa ben de aynı etkiyi şimdiki gençlere yapıcam bu filmle "gibi bişeyler demişti amk hiç öyle bişey olmadı izledik taam güzel dedik işte.. star wars'la yarışılır mı be adam

TÜM YORUMLARI OKU (32)