Artık Yeter! Hafriyat Kamyonu Kadıköy'de Bir Can Daha Aldı...

Yol açtıkları onlarca ölümlü kazaya rağmen önlem alınmayan hafriyat kamyonlarının yarattığı tehdit sürüyor. Kadıköy'de hafriyat kamyonu bir can daha aldı. Pazardan çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan kadına hafriyat kamyonu çarptı. Talihsiz kadın olay yerinde feci şekilde can verirken sürücü gözaltına alındı. Vatandaşlar ise 'artık yeter' diyor...

Kaza, saat 15.00 sıralarında Şemsettin Günaltay Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, semt pazarında alışveriş yapan Saime Gündüzoğlu evine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, 34 UV 5517 plakalı hafriyat kamyonu sürücüsü Talip Atagün kadını fark etmeyerek çarptı.

Sürücü gözaltına alındı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak sağlık ekiplerinin gelmesi beklendi. Kazaya karışan sürücü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Vatandaşlar hafriyat kamyonlarına tepki gösterdi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Gündüzoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. 65 yaşındaki kadının cansız bedeni yapılan çalışmaların ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Vatandaşlar, hafriyat kamyonu kazalarına tepki gösterdi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Hafriyat kamyonlarıyla ilgili sizlere daha önce de çok sayıda haberi aktarmıştık. Alınmayan önlemler sonucu yitirilen canlar, dönen rüşvet skandalı ve vicdanları yaralayan mahkeme kararlarıyla ilgili haberlerimizi okumak isteyenler için 👇

Betonun Başkenti İstanbul'un Ölümcül Sorunu: Hafriyat Kamyonu Terörü
Hafriyat Kamyonu Terörü Sürüyor: 17 Yaşında Genç Kız Hayatını Kaybetti
Hafriyat Kamyonu Öldürmüştü: Şule İdil Dere Davasında 8 İBB Yetkilisinin Yargılanmasına İzin Çıkmadı
Hafriyat Kamyonu Terörünün Altından Rüşvet Skandalı Çıktı: Polislere 5 Bin TL Maaş Bağlamışlar
Ne Zaman Önlem Alınacak? Beşiktaş'ta Beton Mikseri Bir Kadını Öldürdü, Sürücü Kaçtı...

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR

Bunlar için ehliyetli terörist boşuna demiyorum ben, o kadar rahat araba kullanıyor ki araba büyük olunca kendi egoları aynı şekilde oluyor, vermiyor ki siktiğimin adaleti bunlara 40 50 sene ceza emsal teşkil etmiyor ki o yüzden böylerler ha bu arada jeep kullanarda bir çoğunuzda aynı bunlar gibisiniz dikkat edin

11.01.2018

Şimdiki kamyonların tırların motorları çok güçlü öyle eskisi gibi tın tın gitme durumları yok, şoförlerin çoğu da bastıkça basıyor. Ama bunları asıl bu hale getiren betona olan büyük aşkımız, eskiyi yık yeniyi yap ne hafriyat kamyonu yetişiyor ne beton mikseri yetişiyor. Ancak şu da var, şoförler düzgün kullansa bile ön ve yanlarında çok kör nokta var, bazı kazalarda şoför yayayı görmüyor bile, bu aletleri görünce hem direksiyonda hem yayayken dikkatli olmamız lazım.

12.01.2018

minibüs caddesinde çarpmışlar. manyak minibüslerden kurtulana şimdi de hafriyat kamyonu çarpıyor. Ayrıca bu Hafriyat ne kadar zor söylenen bir kelime. Her şeye Türkçe bir karşılık bulan TDK bu arapça kökenli kelimeye neden karşılık bulmaz?

TÜM YORUMLARI OKU (9)