Anneniz Hamile Kaldığını Söylese Tepkiniz Ne Olur?

Bir gün bir telefon geldi ve öğrendiniz ki anneniz hamile! Kardeş geliyor diye sevinenlerden mi olursun, yoksa 'bu yaşta ne hamileliği, ne kardeşi' diye şaşıranlardan mı?

Sokak Röportajları sunar; 'Annenizin hamile olduğunu öğrenseniz tepkiniz ne olur?'

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
29.04.2017

Ben başta Türkiye'de çocuk yapan kimsenin kafasını anlamıyorum mk. Ulan ülkeye dönüp bir bakın bakayım. Eğitim kalitesi yerlerde, işsizlik olmuş %25, ülkenin dünya çapında hiç bir itibarı yok, çocuk ileride yurt dışına çıkmak isteyecek her yerde sorun yaşayacak, dil desen dünyanın hiç bir yerinde geçmeyen bir dile sahip mecburen en az 2 3 dil öğrenmek zorunda kalacak, o kadar okuyup uğraşacak sonra lise mezunu bir patrondan azar yiyip ancak geçinebileceği bir maaş alacak, kızsa allah yardımcısı olsun zaten bu ülkede, erkekse bir kere avrupayı görünce ulan bizimkiler mi kız bunlar mı diye iç geçirip duracak, ülke zaten gerizekalı insan kaynıyor ve zeki bir insansa bunların arasında harcanacak, baskıcı bir toplumda azıcık farklı düşünme ihtimali bile olmayacak. Yapmak istediğiniz çocuğun azıcık mutluluğu geleceğini düşünüyorsanız Türkiye'de çocuk yapmazsınız.

30.04.2017

Bu yorumunu, sevgili eş adayıma yolliycam izninle. Ben de aynı düşünüyorum.

30.04.2017

''Kimden'' diye soranların, bekar annelerinin olduğunu varsaymak istiyorum, diğeri fena :D

29.04.2017

Böyle bir ihtimal dahi olmazdı. Annem benden sonra çocuk yapmaya tövbe etti. Kolu komşu herkese de yapmayın yapınca aha böyle oluyor diye tembihliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (36)