Akşener'e 'Genel Başkanım' Diyen Nikah Memuru Görevden Alındı

Çorum'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şahit olarak katıldığı nikahı kıyan memur Erdem Sakınmaz görevden alındı. Sakınmaz, Akşener'e 'Sayın Genel Başkanım' diye hitap etmişti.

Akşener'e "Sayın genel başkanımız" demişti

Akşener, geçen hafta sonu İYİ Partili Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’in oğlunun düğününe katılmak için Çorum’a geldi. Bir düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde Akşener nikah şahitliği yaptı. 

Bu sırada Çorum Belediyesi evlendirme memuru Erdem Sakınmaz, İYİ Parti liderini salondaki misafirlere tanıtırken, “Sayın Genel Başkanım Meral Akşener” diye hitap etmiş, Akşener de salonda bulunanlardan Erdem Sakınmaz’a özel alkış istemişti.

Nikah şahitliğini CHP ve İYİ Partili isimler yapmıştı

Görevden alınan nikah memuru Erdem Sakınmaz’ın yerine Çorum Belediyesi Kültür Sosyal Müdürü Hasan Tomuk getirildi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner’in oğlu Oğuzhan Şahiner’in düğününde CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’da nikah şahitliği yapmıştı.

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Peygamberin Mahmut Efendi ile Konuştuğunu İddia Etti
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
25.08.2020

2023'te ne ilan edilcek acaba çok merak etmeye başladım ^.^

Pasif Kullanıcı
25.08.2020

İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya...

Pasif Kullanıcı
25.08.2020

Aa niye ki? Resmi görevinde taraf olarak gözüktüğü için mi? Mesela Cumhurbaşkanlığı hükmünde 'tarafsızlık' kuralına rağmen, açık açık Partisine bağlı olduğunu belirten birini tanıyorum. Ha pardon anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanının seçildiği anda, varsa siyasi partisi ile ilişiğinin kesileceğine dair kural yürürlükten kaldırılmıştı. E diğer makamların da kaldırılsın bari nedir ki ?

Dostum siyasi bir beyanda bulunmamıs zaten adam. Adam konuşma başında sayın belediye başkanım şeklinde bir hitapta bulunuyor.O belediye başkanı hangi partiye mensup ?Genel başkana genel başkanım denir. Valiye sayın valim denir.Kalkıp bunu İmamoğlu sayın valimiz dediğinde taraf mı göstermiş oluyor.Böyle saçma bir sebepten alındığını sanmıyorum. En azından bu kadar saçma bir karar verebileceklerine inanmak istemiyorum.Belki altında başka bir şey vardır.

25.08.2020

Ne diyeydi, Mahmut mu?

TÜM YORUMLARI OKU (47)