Afrin'deki Mehmetçik İçin Kamuflaj Giyip Dua Eden Konyasporlu Futbolcular

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor'un futbolcuları ve teknik direktör Mehmet Özdilek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin operasyonuna katılan ve sınır boylarında, kışlalarında nöbet tutan Mehmetçikler'e destek olmak için asker üniforması giyerek hazırladıkları klip ile destek mesajı gönderdi.

Videoda futbolcular Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Orkan Çınar, Deni Milosevic, Nejc Skubic, Volkan Fındıklı, Mustapha Yatabare, Selim Ay, Emrullah Şalk, Mehdi Bourabia, Petar Filipovic, Vedat Bora, Moryke Fofana, Eren Albayrak, kaptan Ali Çamdalı ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek yer aldı.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
25.01.2018

ışidde konya belediyesi arabası çıkmıştı

25.01.2018

Aynen Konya belediyesi araba verirken özellikle belli olsun diye logosunu silmemiş :D

25.01.2018

Kaç yıldır Türkiye'de bitiremediğin bir örgütü başkalarının ülkesinde bitirmeye çalışıyorsun. Zarrab davasından sonra Afrin'e bir operasyon olacağından adım gibi emindim, nitekim de yanılmadım. Ortadoğunun en hızlı gündem değiştiren ülkelerinden biri olduk....

25.01.2018

Türkiye'de PKK bitti yalnız.

25.01.2018

İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarında oturdum kaldım Şehit olanları deftere yazdım Öksüz yavruları bağrıma bastım Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa. ------------------------------------------------------- Zamanında bu marşı söylemedik diye gurur duyan ... neyse hamasete gerek yok , zaten o başkan feto'cu ........ bir dakika o da beraat etti sanki . ? Hepsini geçtim zaman birlik beraberlik zamanı . Askerimiz bir an önce başka da şehit vermeden görevini yapsın gelsin .

TÜM YORUMLARI OKU (7)