Güney Koreli Fenomen Mhyochi, Dördüncü Kez Tacize Uğradı

Türkiye'de şehir şehir gezerek yayın yapan Güney Koreli sosyal medya fenomeni Mhyochi, son bir ayda dördüncü kez taciz mağduru oldu. Son olay Giresun’un Bulancak ilçesinde yaşandı. Türkiye turunu sosyal medya hesabından paylaşan Mhyochi, yaşadığı rahatsız edici durumu takipçileriyle paylaştı. Genç fenomen, daha önce de İstanbul ve Samsun'da benzer olaylarla karşılaştığını açıklamıştı.

Koreli fenomen zor anlar yaşamaya devam ediyor.

Daha önce Kadıköy'de yaşlı bir adamın sözlü ve fiziki tacizine maruz kalan Mhyochi, daha sonra Samsun'da da iki kez taciz edilmişti. Türkiye'yi gezmeye tüm zorluklara rağmen sürdüren Mhyochi bu kez Giresun'da talihsiz bir olay yaşadı.

Tacizci torbadaki paraları gösterdi.

Takipçilerine kenti tanıtmak için yol kenarında yürüyen genç kadının yanına bir araç yaklaştı. Sürücü, Mhyochi'yi ısrarla araca binmeye davet ederken, torbada bulunan paraları da göstererek ikna etmeye çalıştı. Türkçe olarak 'Teşekkür ederim, yürümek istiyorum' diyen genç kadın, adamın ısrarı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bu olay, Mhyochi'nin Türkiye turunda son bir ay içinde yaşadığı dördüncü taciz vakası oldu.

Mhyochi'nin yayında olduğu o anlar bu şekilde yansıdı:

İlginizi Çekebilir

Duayen Spiker Sabri Ugan Tedavi Gördüğü Hastanede Yaşamını Yitirdi
23. İstanbul Onur Yürüyüşü'ne Polis Müdahalesi Gerçekleşti, Gözaltılar Var
23. İstanbul Onur Yürüyüşü'ne Polis Müdahalesi Gerçekleşti, Gözaltılar Var
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Oyuncu Erdem Yener'in "Kadınları Erkekleştirmeyin" Çıkışı Sosyal Medyada Tepki Çekti!
YORUMLAR
29.06.2025

rezil ülkemin rezil insanları..

29.06.2025

sapıklıkta hindistanla yarışıyoruz, yazık

29.06.2025

Yeter da , bırak şu şehir şehir dolaşmayı Umarım Pippa Bacca gibi olmaz😞 biri uyarmalı!

TÜM YORUMLARI OKU (13)