Acıbadem'de Yoldan Çıkan Metrobüs Araçları Ezdi: 11 Kişi Yaralandı

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Çok sayıda araca çarpan metrobüs, 3'ünü de altına aldı. İstanbul Valiliği, metrobüs şoförü dahil 11 kişinin yaralandığını açıkladı. Aynı açıklamaya göre, kaza bir yolcunun sürücüye şemsiyeyle vurmasından sonra meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Avrupa Yakası'ndan gelen 34 TP 2406 plakalı metrobüs, Acıbadem durağında yoldan çıkıp, karşı yönden gelen çift katlı otobüsle çarpıştı. Metrobüs, çarptığı araçlardan 3'ünü de altına aldı.

Metrobüsün kaza anı kamerada

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halindeyken yoldan çıkıp, karşı yöne geçen metrobüsün, 3 otomobil ile bir otobüse çarptığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Kazada 11 kişi yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırıp, darp ettiği, kazanın bu nedenle meydan geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.'

Olay yerinden ilk görüntüler

İBB Beyaz Masa ise Metrobüs seferlerinin devam ettiğini duyurdu.

"Bir yolcu şoföre şemsiye ile vurmuş"

İşte metrobüs şoförüne şemsiyeyle saldırı anı

Konuyla ilgili açıklama yapan İETT Genel Müdürü Abdullah Kazdal, “Bir yolcu şoföre şemsiye ile vurdu. Şoförün de beyanı bu şekilde” diye konuştu. Metrobüs şoförüne şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı.

Metrobüs şoförüne şemsiye vurduğu belirtilen kişinin yakalanma anı

DHA, AA

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
23.09.2016

Niye şoför şort mu giyiyormuş ?

23.09.2016

Şimdi olayın detayını bilemiyorum.Bazı yolcular var ölür müsün öldürür müsün.bazı şöförler var onlarda aynı şekilde.önemli olan panik anında o aracı kullanabilmek.insanlar sinirle adam öldürüyor iyi bir şey demiyorum fakat insanın yaptığı herşey istesekte istemesekte doğasında var olan şeyler.şimdi şöför yolcuya haksızlık yapmış çileden çıkarmış olabilir inanırım bunların çoğu kendini millet vekili sanıyor.yolcu zorba pisliğin TEK'i olabilir bunada inanırım bunlarda kendini otobüsün sahibi sanıyor.Belediye olayın üstünü kapatırsa yine inanırım bunlarda nerden yolsuzluk oyun çıksana yapsak diyor.yani arkadaşlar şöför yolcu vurunca kızıp direksiyonu cinnet anında kırmışta olabilir.Anlayacağınız insan karmaşık şey.Sizde yok efendim assınlar yok o..çocuğu diyorlar şahsa bi sus be.Oturduğun yerden girdin yine cinnete insanlar olayın içinde sen ne konuşuyorsun.Ben doğrudur iyidir demiyorum tabi ama yani insaf.

23.09.2016

nasıl bir at kafası yolcu otobüsünün sürücüsüne tekme atma hayvanlığını gösterir

23.09.2016

At kafasından başka söylenecek çok şey var aslında da... Neyse silinir falan şimdi yorumum, boşuna yazmayayım.

TÜM YORUMLARI OKU (74)