2.5 Yaşındaki Çocuğu Kaçırmaya Çalışan Adamın İlginç Savunması: 'Çocuğu Sevdik, Şaka Yaptık'

Antalya’da 2.5 yaşındaki erkek çocuğunu kaçırma girişimi güvenlik kamerasına yansıdı. Kaçırma girişiminde bulunduğu iddia edilen kişi, 'Çocuğu sevdik, şaka yaptık' savunmasında bulundu.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
28.07.2020

Kadını hızından dolayı tebrik ettim. Kazasız belasız atlatılmış olsa bile o çocuğun o an yaşadığı korkuyu düşünemiyorum. "çocuk sevmeyi" normalleştirenler, ne kıymetli çocuğu var sevdirmiyor diye annelerden şikayet edenler bu adam gibilerin böyle saçma bahaneleri kullanmaya cesaret edebilme sebebidir. Milletin çocuklarına, hayvanlarına dokunmayacaksınız. Toplumun normali mesafeli olmak olduğu zaman bu tür manyaklar çocuk sevgisi ya da şaka gibi bahaneleri kullanamayacaklar. Bu arada muhtemelen bu adamın raporu vardır; raporlulara her şeyi yapmak serbest olduğundan ve tedavi olmaları gerekmediğinden ceza almayacaktır.

Pasif Kullanıcı
28.07.2020

Bir yerlerini kesip eline verin sonra da şaka yaptık diyin beyinsiz oğlu beyinsiz!

28.07.2020

Artık insanlar iyice sapıttı. Şaka demiş bir de. Gerçekten inanılır gibi değil. Küçücük çocuğun bile hiçbir yerde güvenliği yok, her an bir şey olabilir korkusu.. Yazık bu insanlara. Koskocaman adam çocuğu sırtlayıp kaçırmaya çalışıyor. Ne olacak bunların sonu böyle...

TÜM YORUMLARI OKU (19)