Ayın başından beri gündemimiz gurbetçiler bildiğiniz üzere. Almanya'da yaşayan pek çok gurbetçi yaz tatili geçirmek için ülkemizin yolunu tuttu. Kimileri ülkemizdeki fiyat pahalılığı karşısında şaşkına dönerken kimileri, asıl Almanya'nın pahalı olduğunu, ülkemizin kıymetini bilmemiz gerektiğiniz savundu. Fakat Almanya'da yaşamanın zor olduğunu söylerken kimsenin geri dönmeye de pek niyeti yoktu. Biz vatandaş Almanya'nın artık çok pahalı olduğunu, yaşamanın imkansız hale geldiğini söyledi ve Türkiye'ye kesin dönüş yaptığını açıkladı. Almanya'da kurduğu çiftliği sattığını söyleyen vatandaşın aldığı ücret ise dudak uçuklattı.
Bu adam bir dolandırıcı, sakın inanmayın. Tiktok'tan sabıkası var, aman dikkat... Aslında Almanya'dan cezaevine giricem korkusu ile kaçıyor, hakkında açılmış onlarca dava var !
Tanıdım bu adamı. İnsanları iş bulma vaadiyle kandırıyordu. Elinde envayi çeşit silahla tehlikeliyim erkeğeeeeeem diye hava atıyordu TikTok da.
Taş Ak geçiyorlar bizimle yemin edebilirim buna