15 Çocuğu Olan Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Urfalı yerel sanatçı Sait Emektar, Murat Yıldırım ile sohbeti sırasında izleyicileri şaşkınlık içinde bıraktı. Sait Emektar 15 çocuğu olduğunu ve 5 çocuğunun da hayatını kaybettiğini söylediği sırada insanlar şoka girdi.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
29.04.2018

Ülkenin doğu tarafının cinsel eğitim alması şart. Yememiş içmemiş çocuk yapmış bir de övünüyor.

29.04.2018

tunceli hariç ortalama 2

29.04.2018

Amk bunlar prezoyu ayağına mi giyiyor napıyor ya da soğan ve sarımsağı doğum kontrol hapı falan sanıyor 15 tane çocuğum olsa kafayı kırarım herifin sikinde değil nüfus planlaması şart ve doğulu kesimin eğitimsiz cahil kaba nesline bu ülkenin ihtiyacı yok niye böyle dedim derseniz bunlara eğitim verelim diyen olduğunda devlete kafa tutan bir kitle varoluyor. Bunlar çocuğu yapıyor gerisi Allah kerim ondan sonra çocuk gelin, dağa çıkma, aşiret olayları Akabinde tarikatlar, göç gibi vahim şeyler oluyor acilen önlem lazım.

30.04.2018

Doğulu kesimdenim, 6 kardeşiz ve gayet iyi yetiştirildik.Hedefim bilime katkı sağlamak ülkeye faydalı birey olmak lakin görüyorum ki çoğu Türk'ün yaptığı şey olan genellemeyle bizi bir çırpıda yok ettiniz.Tebrik ederim şaşırtmadınız :)

29.04.2018

Vay orospu cocugu kadını balık gibi yumurtlatmış

TÜM YORUMLARI OKU (32)