Zonguldak'ta Eşinin Öz Kızına Şiddetini Gizli Kameraya Kaydetti

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde baba Erdem Tülübaş 2 yaşındaki kızının vücudunda morluklar görüp, eşinin darp ettiğinden şüphelenmesi sonucunda, evin salonuna yerleştirdiği gizli kamerayla, eşi Tuğba Tülübaş'ın, gırgırı bulamadığı için öz kızları Esila'yı darp etmesini kaydetti.

⚠⚠⚠ Bu Video Bazı Kullanıcılar İçin Uygunsuz Olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
13.12.2017

Hep merak etmişimdir: Araç kullanmak gibi son derece basit bir iş için ehliyet istenirken; neden ebeveyn olmak bu kadar kolay? Neden bunun için belge istenmez, çocuk yapacak çiftler teste tabi olmaz? Bir insan yetiştirebilmek dünyanın en zor işidir. Her önüne gelenin becerebileceği bir iş değildir.

12.12.2017

Bu toplum denen illet insanları baskıyla evlenmeye, çocuk yapmaya ve daha birçok iğrençliğe ittikçe bu manzaradan daha çok göreceğiz. Aile kuracak, çocuk büyütecek, sorumluluk alacak olgunlukta ve psikolojide olmayanlara evlilik izni verilmesin, ciddi ciddi böyle bir düzenleme lazım. Bunun cezasını o suçsuz sabiler sevgisiz ve psikolojisi bozuk büyüyerek çekmek zorunda değil.

14.12.2017

KAPATIN KADINLARI KAPATIN. SOYUTLAYIN İŞ HAYATINDAN SOSYAL ÇEVREDEN ORDAN BURDAN ÇOCUK BAKSIN YEMEK YAPSIN. SONRA BÖYLE ÖZGÜVENSİZ SORUNLU PSİKOLOJİSİ EVDE PİNEKLEMEKTEN BİTMİŞ RUH HASTALARI OLUŞSSUN. AGZINA SICIM SENİN GİBİ ANANIN. ANNEMDE ÇOK DÖVERDİ HALA AKLIMA GELSİKÇE SALDIRASIM GELİYOR. NE ZAMN İŞE BAŞLIYOR DÜZELİYORDU. NE ZAMN EVE KAPANIYOR SALDIRACAK YER ARIYORDU.

TÜM YORUMLARI OKU (99)