Youtuber Olduğu İçin Evlatlıktan Reddedilen Makyajcı Genç

Youtube'da insanlara yardım etmek ve popüler olmak için makyaj videosu çeken Arda Bektaş babasının bu videoları bir şekilde öğrenmesi sonucu böyle video çekmiş. Bir şeyleri yapabileceğine inanan Arda beni yaptığım şeyden hiçbir şey vaz geçiremez diyor.

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
YORUMLAR

şu çocuk eğer hırsız veya tecavüzcü olsaydı, şu negatif yorum yapanların alayı susardı. amına koyduğumun dilsiz şeytanları sizi. bi çoğunuz gizliden gizliye pasif ilişki yaşamak ister, karşınıza iyi niyetli birisi çıkınca direk " ovvv homooo toooppp" demeye gocunmaz. olm siz heteroseksüelsinizde ne oluyor ? ne sikime yararınız var bu dünyada ? yiyip içip göt büyütmekten başka ne kârınız var insanlığa ? bırakın insanların cinsel kimliğini ak ya.. gidin araştırmalar yapın, sanatla uğraşın şu dünyaya ufak bi katkınız olsun.

03.04.2017

en hak verdiğim yorumlardan bir tanesi

Pasif Kullanıcı
04.04.2017

Dünyaya bi çocuk getirmeye karar verdiğinizde onu her haliyle kabul etmeye hazır olmanız gerekir. Sonra oyunbozanlık yapıp evlatlıktan reddetmeler falan... Bi babaya yakışmayacak davranışlar.

03.04.2017

Aşağıda olumsuz yorum yapanlar var küfür edenler vs ilerde sizde anne baba olacaksiniz yada erkek evladiniz olacak allah yardim etsin demek çok mu zor? Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz bunu unutmayın. Sanane elalemin hayatından o, o şekilde mutlu size ne??

TÜM YORUMLARI OKU (76)