Vücudundan Soda Şişesi Çıkan Genç: 'Yanlışlıkla Oldu'

Karaman’da karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede çekilen röntgen filminde kalın bağırsağında şişe olduğu ortaya çıkan Afgan A.E.'nin (27) ifadesinde, ''Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti'' dediği ortaya çıktı.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 28 Haziran Pazar gecesi gelen A.E., karın ağrısı şikayeti olduğunu söyledi. Bunun üzerine röntgen filmi çekilen gencin kalın bağırsağında şişe olduğu görüldü. Makattan girdiği belirlenen şişe, yaklaşık 1 saat süren ameliyatla çıkarıldı.

Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Giden Adamın Vücudundan Soda Şişesi Çıkarıldı

"Yanlışlıkla oldu"

Hastanedeki tedavisinin ardından dün taburcu edilen A.E., polise verdiği ifadesinde, ''Olay günü banyoda duş alırken yanlışlıkla bu olay gerçekleşti. Ben de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdum. Yaşanan olaydan dolayı kimseden şikayetçi değilim” dedi.

"Genellikle saldırı amaçlı kullanılıyor"

Karaman'da Özel Selçuklu Hastanesi'nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Zihni Kocaerkek, olayın ardından yaptığıı değerlendirmede şunları kaydetmişti:

'Rektum'dan ya da anal bölgeden sokulan yabancı cisimler birkaç çeşit olabilir. Bunları erotik cisimler ya da saldırı amaçlı kullanılan cisimler olarak ikiye ayırabiliriz. Erotik cisimler daha çok piyasada bulunan çeşitli seks oyuncakları tarzında olanlar. Genelde saldırı amaçlı olarak kullanılan yabancı cisimler ise kola, gazoz, soda şişeleri, kola tenekesi, kullanılan ampuller ve kemik parçaları olabilir. Bu malzemeler genelde saldırı amaçlı kullanılan yabancı cisimlerdir.'

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
01.07.2020

Insanların salaklığından yıldım! Yanlışlıkla oldu deyip ardından kimseden şikayetçi değilim diyor Korktuğu belli Bunu ona başka biri de yapmış olabilir,nasıl böyle kesin hükümle alay edebiliyorsunuz Ne kadar aptalsınız...

01.07.2020

Bundan tam 3 sene evvel Haziran ayı. Bursa da Stajyer avukatım. Yanında çalıştığım avukata bir dava geldi. Bı torbacı diger hasimları olan bir başka grubun mıntıkasina girip mal satmış. Sonra bu çocuğu kistiriyorlar, malum yerine 70lik bı rakı şişesini sokuyorlar. Bunu yaparken de videoya kaydediyorlar. Öyle bir video ki izlediğiniz tüm korkunç şeyleri unutun. Aklıma bu olay geldi. Bir benzeri olabilir mi fikrimce olabilir.

02.07.2020

O kişilerin yakılarak gebertilmesi gerekiyor.

02.07.2020

Dalga geçmeyin ibneler. Adama bunu işkence ile yapmış ta olabilirler.Kendi isteği ile yapmış olsa bile neyin dalgasını geçiyorsunuz. Bazı haberlerde insanlarla dalga geçildikten sonra intihar edenleri okudunuz zaman "Yazık! Nasıl insanlar var ? Nasıl dalga geçmişler zavallı ile" diye yazarsınız.

02.07.2020

Bundan intihar ediceklerse hiç yaşamasınlar

TÜM YORUMLARI OKU (33)