Üniversitedeyken KYK Bursu ile Altın Yatırımı Yaptığını Söyleyen Kadın Tartışmanın Fitilini Ateşledi

Ne dersiniz, KYK bursu ile altın yatırımı yapmak mümkün mü sizce?

KYK Bursu öğrencilerin hayat damarlarından bir tanesi. Fakat maalesef öyle kolay kolay herkese çıkmıyor. Bir de KYK kredisi var ki konumuz şu an o değil, bursla ilgili bir şeyden bahsedeceğiz.

Twitter'da bulunan bir kullanıcı KYK bursları ile yaptığı altın yatırımını gösterince ortalık biraz karıştı anlayacağınız.

Bu altın bilezikli tweetten sonra isyanla karışık tepkiler de gecikmedi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Sert eleştirilerin hedefi olan arkadaşın cevabı ise böyle oldu.

Öğrencinin yüzü gülsün artık be!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
IBAN ile Eski Sevgiliye Ulaşmaya Ceza Geliyor İddiası: “Sakın 1 Lira Göndermeyin”
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
28.09.2020

anne babam memur olduğu için tüm hayatım boyunca yararlanamadım ama otel sahibi olan arkadaşım 20 yaşına kadar yararlandı bu ülkede namussuz iş yapıcaksın namusluysan kesin bir yerden s'kiyorlar

28.09.2020

Aynı durumdayım ben de. Üstelik bu sene 2 kız kardeşim daha üniversite kazandı. Biliyorum ki onlara da burs çıkmayacak.

yani şimdi bunda bu kadar linç edilecek bir durum yok. Ayrıca işte de çalıştım biriktirdim demiş. Şimdi ne dememiz lazım ? madem bursun var çalışma ihtiyacı olan kişilerin iş bulmasına engel olmamı dememiz lazım ? Yoksa Madem çalışıyorsun KYK bursunu başkasına ver mi dememiz lazım ? Yoksa hayır para biriktiremezsin tüm parayı yemen lazımdı dememiz lazım ?

28.09.2020

Linci hakediyor çünkü belli ki ihtiyacı olmamasına rağmen almış. Ulan bi düşün amk madem ihtiyacın var ve sana çıkmış neden derslerine çalışman gerekirken gidip işte çalışıp bursu da biriktirirsin? Ya sikim sonik bi bölüm okuyorsun yada amacın okumak değil bu şekilde yatırım yapmak. Amk.

28.09.2020

En sonda duyar kasan arkadaş Türkiye gerçeklerini bilmiyor. Memur ve özel sektör çalışanlarının maaşı sigorta üzerinden belli olduğu için bu kişilerin çocuklarına burs çıkmaz (asgari ücret vs değilse). Özellikle memur çocuklarına. Ama işveren vs ise özellikle esnafsa çok iyi kazancı olsa bile vergide göstermediği, kazancını da en düşükten gösterdiği için burs çıkabilir. Sonuçta devlete bildirilen resmi kazanç neyse o geçerlidir. İsterse milyonlarca lira geliri olsun. Malesef bu kayıtdışılık nedeniyle dolaylı vergiler de yine biz bordrolu çalışanlara kesilir.

TÜM YORUMLARI OKU (28)