Ülkemizde Irkçılığın Her Türlüsünün Yok Olmasını Dileyen Ezhel'e Gelen Mesajlar 'Bu Kadarına da Pes' Dedirtti

'Irkçı değilim ama...' diye başlayıp ırkçılığın kitabını yazan insanlar birer birer düşmüş Ezhel'in dm'lerine!

Sercan İpekçioğlu, namıdiğer Angara bebesi Ezhel özellikle son dönemde yaptığı düetler ve albümlerle kariyer basamaklarını birer birer tırmanan bir sanatçımız.

Çok da seviyoruz kendisini, fikirleri ve duruşuyla da oldukça takdir ediliyor.

Ezhel bugün hikayesinde yaptığı paylaşımlarla George Floyd protestolarına ve ırkçılığa dikkat çekmek istedi. Ülkemizde rengi yok ama dili, dini, kültürü, etnik kökeni maalesef vardır dedi.

Ülkemizde ırkçılığın tamamen yok olmasını dileyen şarkıcının bu hikayesi üzerine öyle mesajlar geldi ki...

Şaşkınlığını gizleyemeyen sanatçı bu mesajları birer birer ifşa etti.

Söylenecek söz,

Yapılacak tek bir yorum yok...

👇

Irkçılığın tedavi edilmesi gereken bir hastalık olmadığını,

Bunun bir seçim ve cezalandırılması gereken bir suç olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Maalesef Twitter'da da insana insanlığı sorgulatacak benzer mesajlar ve tepkiler vardı.

👇

Aslında işin özü bu...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
03.06.2020

Türkiye'deki ırkçılığın dünyada bir örneği daha yok. Arap kültürü etkisi altında yozlaşmayı Türklük zanneden ciddi bir kesim var. Bu şeyler Yunan ve Ermeni karşıtı olduğu kadar Türk kaşıtıdır da. Aynı zihniyet; ülkede azınlık konumunda olan etnik bir kimliğin milliyetçiliğini Çözüm Süreci denilen bir dönemde alevlendirirken, Türk milliyetçiliğini kafatasçılık ve faşizm olarak tanımlamaktan çekinmemiştir. Andımız ve Milli Güvenlik Dersi'ni kaldırmakla övünen bir ideolojiye destek çıkan meczuplar neyin ırkçılığını yapıyor?

blizzard Türkçülük arap sevicilik değildir evet ama sol bir ideoloji hiç değildir.Tükçülüğün iki unsuru pantürkizm ve ırkçılıktır. Sen habire arapları ve siyasal islamcıları eleştiriyorsun Türklüğün iki önemli düşmanı siyasal islam ve sol ideolojilerdir.1944 Türkçülük turancılık davasında chpnin ne halt ettiği bellidir.Gezi olayları,Boğaziçi eylemleri aslında sol birer harekettir.Türklüğün ana düşmanı komünizm gibi sol ideolojilerdir.Er ya da geç ırkçılık kazanacak.

04.06.2020

Bu topraklarda yıllar boyunda tüm ırklar beraber yaşamıştır. soy ağacına baksa belki kötülediği kökenden çıkacak haberi yok kamilin.

Pasif Kullanıcı
04.06.2020

Evet bununla ilgili belgesel tarzı bi deney yapmışlardı. Herkese önce hangi millete mensup olduğu soruluyo sonra dna testi yapıyolar. Hatta yıllarca kendine Kürt diyen bi kız orta asya kökenli çıkmıştı. "Türk mü demek oluyo bu?" diye dumura uğramıştı baya. Milliyet üzerinden yapılan ırkçılık çok boş. Çünkü bütün milletler gen olarak çok karışık şu an.

Pasif Kullanıcı
04.06.2020

Sosyal çevrenizdeki her insanı seviyormusunuz ? kan bağı olan akrabalarınız içinde nefret ettiğiniz hiç yok mu? çevremizdeki insanları iyi yada kötü diye sınıflandırıyoruz ama koskoca ırkları yunan mış,ermeniymiş,kürtmüş diyerek tümünü kötülemek sizce ne kadar doğru ?

04.06.2020

Bütün ermeniler yunanlar iğrenç diyenler herhalde bütün türklerin mükemmel olduğunu savunur. Her gün bunun hiç de öyle olmadığını tecrübe ediyoruz maalesef.

TÜM YORUMLARI OKU (68)