Türk İnsanının Yardımseverliğini Ölçen Sosyal Deney: Param Yok Bana Bunu Alır mısınız?

Türk insanının ne kadar yardımsever olduğunu bir kez daha görüyoruz! Helal olsun. 👏👏👏

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
31.10.2017

Şimdi yardım eden insan sayısı daha fazla olabilirdi ama çocuğun hali hiçte muhtaç birine benzemiyo bu bir, o market te dar gelirli bi insanın gideceği BİM, A.101 falan gibi bi yere benzemiyo bu iki. İnsanlar da haklı olarak kuşkuyla yaklaşıyor. Eğer direk gidip insanlardan para istemek yerine muhtaç durumda olduğunu hissetirecek bi mizansen yaratsalarmiş; Misal kasiyere mahçup, ezile büzüle 'Pardon param yok ama bunu almam gerek. Yarın söz getiririm lütfen' vs diye yalvarsaydı ve insanlar bunu görseydi (ki sen olsan ne yapardın adlı sosyal deney programı bu mizanseni kurmuş ve epey destek gelmişti.) yardım etmeyen insanların da büyük kısmı kendisi gelip yardım teklif ederdi.

31.10.2017

Bu arkadaş dilencilik yapmıyor. Buradaki durumu dilencilikle bir tutamayız. Dilenciye 1 kuruş dahi vermem. Ama böylesine her türlü yardım ederim.

31.10.2017

valla bence hayır diyenler bidiğin kötü. adam gelse para dilense eyvalllah verme elin kolun tutuyor de ama adam elinde makarnayla gelmiş bana alır mısın diyor. valla duygulandım he

TÜM YORUMLARI OKU (23)