Tüm Dünya Doktorlarını Nerede Yetiştirmeli?

Küba. Büyük sorunlar büyük çözümler gerektirir; büyük fikirler, hayal gücü ve cesaret tarafından tetiklenen büyük çözümler. Bu konuşmada, Gail Reed dikkate değer, büyük bir çözümün profilini çiziyor: Onlara en çok ihtiyaç duyan, kendi yerel halklarına hizmet edecek küresel doktorlar yetiştiren, Havana'nın Latin Amerika Tıp Okulu.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
25.04.2017

gelsinler bizim evde yetiştirsinler her alanda uzman olunacak kadar hastamız mevcut çok şükür, annemde şeker tansiyon kalp romatizma, babamda ülser gastrit bel fıtığı siyatik ablamda eklem kireçlenmesi nefes darlığı panik atak abimde psikolojik kişilik rahatsızlıkları ben de devamlı bir kabızlık hali ve erken boşalma sorunu, komşularımızı saymıyorum bile kuşu kalkmayan amcalar hastalık hastası teyzeler obsesif hareketler sergileyen memurlar sürekli bir hiperaktivite halindeki bebeler ....

25.04.2017

Doğrudan güneş almayan oda sıcaklığındaki yerde diyesim geldi.

25.04.2017

Harika bir konuya değinilmiş. Bunu ilk önce kapitalistlere izletin, ilk önce şu lanet kapitalistlere, eminim bu vidyo tüm kuzey amerikada yayıma kapalıdır youtube da engellenmiştir. :) :) Bugün halen umutluysam o da KÜBA sayesinde CHE GUAVERA, FİDEL CASTRO sayesinde rahmetliler Hz. Muhammedin yapamadığını yaptı mekanları cennet olsun. Tekrar tüm komünist ve sosyalistlerin başı sağolsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ