Trend Alarmı: Kış Kombinlerinizi Çiçek Desenli Kıyafetlerle Tamamlayarak Kışınızı Bahara Çevirin!

Kış aylarının kasveti çoğu zaman kıyafetlerimize de yansır. Bu zincirleme sonuçlar da haliyle ruh halimizi de etkiler. Oysa bahar aylarında şenlenip çiçekli cıvıl cıvıl elbiselerle kendimizi ne kadar iyi hissederiz... Ama zaten moda da kendini içinde en iyi hissettiğin şey değil midir?! O halde çiçekli elbiselerimizi, gömleklerimizi, eteklerimizi kışa da taşıyalım!

O zaman hep birlikte bu içimizi kıpır kıpır eden çiçekli kombinleri kış kombinlerine nasıl adapte edeceğimize biraz yakından bakalım...

1. Moda dünyası bir süredir net sınırların yerini daha esnek seçimlere bırakıyor. Bunlardan biri de baharın alametifarikası çiçek desenli kıyafetler!

İçimizi kıpır kıpır eden baharla birlikte kıyafetlerimiz de cıvıl cıvıl seçimlerle şekillenir. Ama aslında çiçek desenli kıyafetlerimize kasvetli kış aylarında yeniden dolaplarımızda yer açmamız için çok fazla sebebimiz var.

2. Öncelikle çiçek desenli kıyafetlerimizin ille de parlak ve canlı renkler olmasına gerek yok, koyu renklerin üzerine döşenmiş çiçeklerle bu kıyafetleriniz kışa birebir uyum sağlayacak.

Kış aylarının kasvetinden, karamsarlığından kombinlerimiz de koyu renklere dönüşüveriyor ister istemez. Fakat hem koyu renk giymeye devam edip hem de kıyafetlerinize daha fazla hareket katmanız mümkün. Koyu renk üzerine döşenmiş çiçek desenli kıyafetlerinizle muhteşem kombinler yakalayabilirsiniz.

3. Çiçek desenli elbiselerinizi özellikle taba renkli botlarınızla, eteklerinizi de düz renk kazak veya trikolarla bütünleştirebilirsiniz.

4. Çiçek desenli bir parça bile kombininize yeterince hareket katmış olacağı için kalan tüm parçalarınızı mümkün olduğunca sade tutmalısınız.

Diğer parçaların çiçek desenli kıyafetinizden rol çalmayacak olması mühim mesele!

5. Minimallikten biraz uzaklaşıp çiçek işlemeli oversize kazaklarınızla da harika kış kombinleri elde edebilirsiniz.

Özellikle nakış işlemeli modeller daha şık ve havalı bir görünüm kazandırır. Bu kazakları özellikle dar veya bot paça kot pantolonlarınızla denemelisiniz.

6. Çiçek desenli parçalarınızın ekose kumaşlarla ne kadar şık duracağını tahmin bile edemezsiniz!

Ekosenin kombinlenmesi en zor kumaşlardan biri olduğunu hemen hemen hepimiz deneyimlemişizdir. Fakat çiçek desenli bir parçayla aynı tonlarda kullanacağınız ekose bir parça mükemmel uyumu yakalayacak ve gözlerinize inanamayacaksınız!

7. Kot parçalarınız nakış işlemeyle uyumu ise bambaşka güzellik! Bu parçaları kış kombinlerinizde kullanmak da şıklığınıza şıklık katacak!

8. Kış mevsimi için çiçek desenini kıyafetlerinizde fazla iddialı buluyorsanız da bu deseni aksesuarlarınıza da taşıyabilirsiniz.

Mini çantalarda özellikle pek bir şık duruyor bu desenler. Bir de deri üzerine (rica ederiz suni olsun ;)) akrilikle işlenmiş desenler çantalarınıza hoş bir hava katar. Ya da kadifenin üzerine nakış işlemeli de apayrı güzellik katar bu tasarımlara!

9. Yaz aylarının en sevdiğimiz parçası şortlarımız uzun yıllardır renk renk desen desen çoraplarla kış kombinlerimizin de vazgeçilmezi olmuşlardı. Çiçek desenlileriyle bu kış yine sahadalar...

Çiçek desenli şortlarınızı özellikle bol ve dökümlü kazaklarla kombinleyin! Dilerseniz şortunuzdaki baskın renklerle uyumlu bir renkte çoraplarla da şıklık katabilirsiniz.

10. Kış kombinlerinin en sevdiğimiz parçası botlar da çiçeklendi elbette!

Çiçeklerle bezenmiş bilek boyu botlarınız kombininizin en dikkat çekici parçası olacak kuşkusuz. Bu nedenle özellikle mini ve düz renk eteklerle giyebilir, botunuzun güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz. Bileğinizi örtmeyecek uzunluktaki kot pantolonlarınız da bu botlar için iyi seçim olabilir.

11. Sokak modasından gecelere akalım biraz da: Gece kıyafetlerinizde sizi ortamın kuşkusuz en şık insanı yapacak şey çiçek desenli abiyeleriniz!

Aslında gece kombinlerinde çiçek desenli elbiseler uzun süredir kullanılıyor ve çokça dikkat çektiği bir gerçek. Şıklığına şüphe getirmeyen bu elbiseler ister uzun ister kısa modellerle gece kombinlerine taze bir soluk getiriyor.

12. Kışın mutlaka dolabınızda yer açmanız gereken üç parça: çiçek desenli gömlek, bisiklet yaka kazak ve ceket!

Ceket yerine düz bir parça hırkayla da nefis bir şıklık yaratabilirsiniz. Özellikle yumuşak renklerle döşenmiş çiçekli gömleklerinizin üzerine giyeceğiniz yuvarlak veya bisiklet yaka kazaklarla zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

13. Ve elbette ki kış beresiz geçmez! Bu yılın modası ressam berelerini çiçek desenli bereler sollayacak desek yanılmış olmayız...

Hem kafayı hem kulakları sıcak tutalım derken şıklığımızdan da ödün verecek değiliz tabii ki... Çiçek desenini sadece bir bereyle de kombinlerinizde kullanarak kışınızı bahara çevirmeniz pek âlâ mümkün. 

Herkese cıvıl cıvıl bir kış olsun dileriz! 🙏🙏

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
12.11.2017

hiç haz etmiyorum şu desenlerden

aynen yaa işte beni anlayan biriiiiiii oleyyyyyyyyyyyy

12.11.2017

Çiçekli içlik aradı gözüm.

babaanne donu mu diyorsun ondan mı yani :)

TÜM YORUMLARI OKU (6)