Top Gun: Maverick Filminden Kamera Arkası Görüntüler Paylaşıldı!

Tom Cruise'un tam 34 yıl aranın ardından yeniden Maverick olarak döndüğü filmdne kamera arkası görüntüler paylaşıldı.

Vizyon tarihi merakla beklenen film ülkemizde 26 Haziran 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.

Top Gun: Maverick'in yönetmenliğini Tron Efsanesi, Oblivion, Only The Brave filmleriyle karşımıza çıkan başarılı yönetmen Joseph Kosinski üstleniyor.

Senaryoda ise Açlık Oyunları serisi, Blood Father, 12 Savaşçı, The Town gibi yapımlardan tanıdığımız Peter Craig; Jungle Book, Counterpart gibi yapımlarda imzası bulunan Justin Marks; American Hustle ve The International'dan tanıdığımız Eric Warren Singer; The Usual Suspects, Edge of Tomorrow, Mummy, Mission Impossible Yansımalar gibi filmlerin yönetmeni olan ve Mission Impossible serisinden iki film daha çekmek için anlaşması bulunan, ayrıca Tom Cruise ile birçok kez işbirliği yapmış olan usta isim Christopher McQuarrie'nin imzası bulunuyor. 

Kaynak: Beyaz Perde

Filmden yayınlanan kamera arkası görüntüleri:

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
19.12.2019

Genelde bu tarz efsane filmlerin devamı hüsran olabiliyor ama, bu görüntülere bakılırsa TopGun hiç de öyle olacağa benzemiyor. Merakla bekliyoruz..

19.12.2019

ay adam bisiklet sürer gibi cayır cayır jet kullanıyor be ! bi de dalga geçer gibi haller falan :) yok bi karış boyu varmış, yok tarikata bağlıymış, yok kafadan azıcık tırlakmış falan hikaye.. sinema dünyasında tom cruise gerçeği diye bi şey var, adam efsane !

19.12.2019

helikopter jet uçak ileri derece sürüş tekniği araç kullanımı ne varsa artık bunun gibi aktör gelmez birdaha üstüne para alarak öğrendi bunları

TÜM YORUMLARI OKU (5)