Tarihi Transfer Gerçekleşti, Madrid'den Bir Efsane Geçti! Cristiano Ronaldo, Juventus'ta

Cristiano Ronaldo, gelecek hafta sağlık kontrollerinden geçecek.

Juventus, Ronaldo için Real Madrid'e 2 yılda 100 milyon euro bonservis ödeyecek. Ayrıca yetiştirme bedeli olan 12 milyon euro'yu da karşılayacak.

Juventus transferi böyle duyurdu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli yıldız, yılda 30 milyon euro kazanacak.

  • €120,000,000 (4 Yıl)

  • €30,00,000 (1 Yıl)

  • €2,500,000 (1 Ay)

  • €625,000 (1 Hafta)

  • €89,285 (1 Gün)

  • €3,720 (1 Saat)

  • €62,39 (1 Dakika)

  • €1,03 (1 Saniye)

Real Madrid, Juventus ile anlaşma sağlandığını açıkladı;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ronaldo'nun Real Madrid kariyeri;

  • Maç: 292

  • Şut: 1968

  • Gol: 311

  • Kilit Pas: 505

  • Asist: 87

  • Maçın Adamı: 93

Kariyerinde 5 kez “Ballon d’or” ödülünü kazanan 33 yaşındaki futbolcu, Real Madrid ile 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Cristiano Ronaldo: "Real Madrid'de harika 9 yıl geçirdim. Burada harika zaman geçirdim. Ben gidiyorum ama burada her şey aynı kalacak. Her zaman kendimi bu kulübün parçası hissedeceğim. Ayrılıyorum ama yaşasın Madrid! "

Real Madrid’in resmi sitesinden bir açıklama yapan Ronaldo, “Madrid şehrinde hayatımın en mutlu yıllarını yaşadım. Bu kulüp ve şehir için büyük şükran duygularım var. Karşılaştığım sevgi için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Ayrılık kararını değerlendiren Ronaldo, “Hayatımda yeni bir bölüm açmanın zamanı olduğuna inanıyorum ve bu yüzden kulübün transferimi kabul etmesini istedim. Herkesten beni anlamasını rica ediyorum. Benzersiz bir 9 yıl oldu. Burada yaşadıklarımı asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

Fubola Sporting Lizbon'da başlayan Cristiano,

Alex Ferguson’u etkilemeyi de başararak 2003 yılında 19 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester Unitad'a transfer oldu.

United forması ile büyük başarılar elde eden Ronaldo, 2009 yılında 94 milyon euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

9 yılın ardından yıldız futbolcunun yeni adresi ise Juventus oldu.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
10.07.2018

Hocam elestriler bence yersiz olmus. Bir futbolcu real e basladiginda şöyle anlatiyor : Real de basladim dedimki burasi real madrid cok calismak lazim ve antremana 1 saat onceden gittim.., gördüklerim karsisinda şoke oldum Ronaldo sahadaydi ve kanter icinde kalmis antreman yapiyordu.. Diyecegim o ki 5 kere altin top almis 3 altin ayakkabi 4 kere şampiyonlar ligi sampiyonlugu. Attigi gollerin üstüne kimse cikamamis real tarihi boyunca.., capkinmiymis.., ya birakta olsun be abi egomu onda olmasinda bizde mi olsun. Juventusta basarilar bizlere her daim zevkli futbol izlettirdi.

10.07.2018

Teknik, taktik olarak mücadele seyir zevki olarak veya kişisel tercihlerden herkesin en iyi oyuncu kriteri değişir fakat C.Ronaldo ve Messi futbolu bıraktıklarında istatistiksel olarak, gol asist belki de kupa ve maç sayısı olarak dünyanın en iyi iki futbolcusu olarak tarihe geçecekler. Maradona, Pele, Zidane, Totti, Del Piero, Iniesta, Gerard, Ronaldinho, Neymar, Ibrahimovic gibi tarihe geçen geçecek olan yüzlerce futbolcu çıkacaktır fakat Messi ve C.Ronaldo onlardan daima bir adım önde anılacaktır. Başarılar Cristiano...

10.07.2018

bence de. yok dünya kupası alması lazım yok şu yok bu. 2 büyük messi ronaldo. sonraki 2 büük pele maradona

10.07.2018

Ben bir bardak kahve yapana kadar adam 250 Euro kazandı.

TÜM YORUMLARI OKU (27)