Tacizle Suçlanan Brett Ratner 'Wonder Woman' Yapımında Yer Alırsa, Gal Gadot Seriyi Bırakacak!

Son zamanlarda Hollywood'daki kadın oyuncuların seslerini yükseltmeye karar vermesiyle devam eden suçlamalar Wonder Woman'ın yapımcılarından birini de içeriyor. BuzzFeed'den derlediğimiz bilgilere göre Gal Gadot bu duruma seyirci kalmamaya karar verdi ve tavrını ortaya koydu. 

Gerçek bir Wonder Woman!

Gal Gadot'u artık hepimiz tanıyoruz. 😍

Kendisi 'Wonder Woman' karakterini canlandırıyor ve bu serinin reklam yüzü aynı zamanda.

Ancak Page Six'in yayınladığı habere göre, filmin baş yapımcısı Brett Ratner'ın prodüksiyonla ilişkisi kesilmediği takdirde yapımda yer almayacağını söyledi.

Brett Ratner'ı tanıyalım şimdi de. Kendisi son birkaç haftada, sektördeki kadınların cinsel taciz konusunda açılmasının üzerine 6 farklı kadın tarafından suçlanmıştı.

Ratner kendisine yapılan suçlamaları şiddetle reddetti.

Bir Hollywood kaynağına göre, geçen ay Ratner'ın şerefine verilen yemeğe ödül takdim etmesi gerekirken katılmayan Gadot, Hollywood'daki cinsel istismara karşı sert bir duruş sergiliyor ve cinsel suistimalden suçlanan bir adamın Wonder Woman serisinde katkısı olmasını istemiyor.

Gadot'un ve Warner Brothers'ın temsilcileri henüz bir açıklama yapmadı ancak sosyal medya Gadot'u alkışlıyor.

'Kadınlara karşı adaletsizliğe işte BÖYLE karşı durursun: Canlandıracak devasa bir rol yerine kurbanların yanında olmayı seçerek. Gal Gadot gerçekten bizim Wonder Woman'ımız, hem ekranlarda hem de ekranlar dışında.'

'Ne değişti biliyor musun? Bazı kadınların sonunda gücü var. Ve kullanmaktan çekinmiyorlar.'

'Gal Gadot, 'Wonder Woman'ın çıkışından beri DC evreninin tamamını sırtında taşıdı ve buraya oyun oynamaya gelmedi.'

'Hollywood'daki kadınların müzakere gücünü bunu şekilde kullandığını görmek harika. Erkeklerin de onlara katıldığını görmek güzel olabilir.'

'Hollywood'da mı? Evet bunu yapmak cesaret gerektirir.'

'Kozunu yıllardır devam eden bir cinsel istismarcıyı durdurmak için kullanmak? Gal Gadot'un önünde saygıyla eğiliyorum. 2017'nin kalbimi hem kırıp hem iyileştirmesi tuhaf.'

Bu daha başlangıç 👊

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Bunun adı yargısız infazdır.Kevin Spacey olsa tamam derim çünkü o tacizi kabul etti ama bu adam etmemiş ve hakkında kanıtlanmış bir şey yok.Suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur.Bunu bile bilmeyen kabul etmeyen kişiler de faşizanca davranıyordur gözümde.Bu böyle devam ederse kadınların eline kontrol edilemez güç veririz ve Kabataş olayları gibi durumlar defalarca yaşanır.Kadının beyanı esas değildir.Haberi okuyun ve bu linç girişiminin benzerlerini görün.http://www.milliyet.com.tr/kriminoloji-ogrencisinin-tecavuz-dunya-2522377/ Size ne yaşandığını anlatayım bu toplum psikolojisinin gerçeği ezilen herkesten bir canavar doğar.Zamanında Almanlar Yahudileri yok olmanın eşiğine getirdi hayatta kalan açlık,şiddet ve soykırım içinde yaşamış bir nesil tarafından yetiştirildiler ve her şeyden korkan her şeyi tehdit olarak gören bir toplum oluştu aynı şekilde siyahiler ayrımcılıkla suçlandı şimdi onlar her yere siyah beyaz var mı gözüyle bakarak senelerce mücadele ettikleri ırkçılığı onlar yapar oldular.Ve kadınlar...Onlar da asırlardır ezildi hor görüldü ve şimdi onlar da aynısını erkeklere yapıyorlar.Bu doğanın bir kanunu galiba herkes o nefret ettiği tiksindiği mücadele ettiği canavara dönüşüyor.

14.11.2017

Başta sen ezmeyeceksin ki sonradan ezilme yesin

ay götüm vakası vol.47562136

15.11.2017

Gal Gadot bu laf üzerine intihar etti.

16.11.2017

çok gizelsiniz sayın vondır hanım.

TÜM YORUMLARI OKU (8)