Suriyeli Garam Bebek, Açlık ve Soğuktan Hayatını Kaybetti

Suriye'nin Halep kentindeki iç savaştan kaçıp yürüyerek Hatay'a, oradan da İstanbul'a gitmek üzere Adana otogarında otobüs bekleyen 33 yaşındaki Nesrin Berdoş'un 1 yaşındaki bebeği Garam, besin yetersizliği ve soğuğa bağlı olarak yaşamını yitirdi...

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, merkez Seyhan İlçesi'ndeki otogarda Suriyeli bir bebeğin öldüğü ihbarını aldı. Otogara gelen polis, bekleme salonundaki bir koltukta kız bebeğin cesedini buldu.

Sağlık ekiplerine haber veren polis, çevrede bulunan bir Suriye vatandaşı aracılığıyla anne Nesrin Berdoş ile konuştu.

Bebeğinin yanında oturan ve gözyaşı döken anne Berdoş, Halep'ten yürüyerek Hatay'a, oradan da İstanbul'a gitmek üzere akrabalarıyla Adana'ya otobüsle geldiklerini anlattı.

Babası Suriye'deki iç savaşta hayatını kaybeden Garam bebeği otogara gelen sağlık ekipleri, koltuktan alarak ambulansa götürdü.

DHA

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.02.2016

Bence suriye'ye silah yerine prezervatif göndermeliydik

08.02.2016

o prezervatifleri babalarınız yıllar önce kullanmalıydı

Pasif Kullanıcı
08.02.2016

Suçsuz günahsız yavrucağa üzüldüm. Lakin, bu beyinsiz insanlar, hayatlarını garantiye almadan çocuk yapıyor. Suç kimin? Desteğini esirgemeyen devletimiz ve milletimiz mi? Suçlu olan, durum ortadayken çocuğu yapan mültecilerdir. Yazık oldu yavrucağa.

08.02.2016

Tüü sizin yapacağınız yorumlara. Biri prezervatif der biri çocuk yapmış der. Ana baba bunlar, evlat sahibi olmak istemiş olamazlar mı? Durum nekadar kötü olursa olsun bi umuda kapılamazlar mı. Bu kadar katı kalpli,karşıdakini düşünmemizlik yapmayın. Suçlu aramayın çünki suçluları cezalandıracak durumumuz yok.

08.02.2016

Bakacak durumu yoksa doğurmuyacak !

TÜM YORUMLARI OKU (27)