Suriye'den Türkiye'ye Geçmeye Çalışan 34 Kişi, 4 Canlı Bomba Yeleği ile Yakalandı

Gaziantep Oğuzeli'nde Suriye'den Türkiye'ye yasadışı yollardan geçmeye çalışan 34 kişi yakalanırken, bu kişilerle beraber dört adet canlı bomba yeleği ile 12-15 kilogram patlayıcı madde ele geçirildi.

Arşiv

Reuters'ın bölgedeki askeri kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, Gaziantep Oğuzeli'nde dün gece saat 2230'da sınırdan patlayıcı madde geçirileceği bilgisi 1. Hudut Tabur Komutanlığı'na iletildi. Bunun üzerine bölgede Kara Kuvvetlerine bağlı hudut birlikleri tarafından düzenlenen operasyonda Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 34 kişilik bir grup yakalandı.

Dört erkek, 10 kadın ve 20 çocuk...

Arşiv

Grupta dört erkek, 10 kadın ve 20 çocuğun bulunduğu belirtilirken, yakalananların yanında iki adet çanta ele geçirildiği ve bu çantaların içinde patlayıcı olma ihtimaline karşı bomba imha ekibinin çağrıldığı belirtildi.

12-15 kg patlayıcı madde bulundu

Fotoğraf: İHA

Bölgedeki askeri kaynaklar, bomba imha ekibinin yaptığı kontrol sonrası çantalarda dört adet canlı bomba yeleği ve yaklaşık 12-15 kilogram cinsi henüz belirlenemeyen patlayıcı madde tespit edildiğini açıkladı.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
10.02.2016

memleket "din"gonun ahırına döndü, 3 milyon suriyeli, pakistanlı faslı adamları vizesiz aramasız ülkeye alıp, ülkeyi militan yuvasına çevirdiler. reyhanlı suruç ankara katliamı asfaltın altına döşenen tonlarca bomba yüzlerce şehidin sebebi ne sanıyorsunuz.. neyse ki arada vatansever insanlar görevini yapıyor da tek tük de olsa yakalıyorlar

Pasif Kullanıcı
10.02.2016

Bu canlı yelek giyenlere kimyasal uyuşturucu içirildiğini biliyorum da bunları alıp hortumla önce soğuk suyu verip, sonra ateşe vereceksin. Ölmelerine engel olacak şekilde. Sonra kolları ve bacaklarını kesip sokağa salacaksın. Bu it soyundan gelenler yüzünden oradaki masum insana yansıyor aynı leke. Bizim bir kesim embesil Türk halkıda gelmesinler, dönüp savaşıp ölsünler ve bir takım benzer söylemlerde bulunuyor. ÜLKEYE, MİLLETE, TOPRAĞA DEĞİL, İNSANLIĞA ÖNEM VERİLMELİ! Herkesin inandığı ilahi güç bile bunu arz etmez mi?

10.02.2016

nasıl bir kıta da dünyaya geldik avustralya bizim olsaydı ne olurdu amını ızdırabını sikeyim

TÜM YORUMLARI OKU (9)