'Sürekli Tartışıyorlar' Diye Bunalıma Girdi: 13 Yaşındaki Çocuk Babasını Uyurken Başından Vurdu

Antalya'da meydana gelen olayda, 13 yaşındaki H.U., babası Murat U.'yu annesiyle sürekli tartışması yüzünden kanepede uyurken tabancayla başından vurarak öldürdü. Silahtan çıkan boş kovanı alıp kaçan H.U., polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Sık sık tartıştıkları için bunalıma girdi.

Bu sabah 06.30 sıralarında gerçekleşen olayda, ortaokul öğrencisi H.U., iddiaya göre annesi Aysun U. ve babası Murat U.'nun sık sık tartışmaları üzerine bunalıma girdi. 

Dün akşam saatlerinde yeniden tartışma yaşayan çiftin çocukları H.U., sabah saatlerinde evde bulduğu ruhsatsız silahla babası kanepede uyurken başından vurdu ve evden kaçtı.

Baba Murat U. olay yerinde hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre, anne Aysun U., patlama sesine uyandıktan sonra eşini kanlar içerisinde görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen acil ekipleri Murat U.'nun hayatını kaybettiğini belirtirken, olay yerine gelen polis ekipleri Murat U.'nun ateşli silahla öldürüldüğünü tespit etti.

İfadesi alınan Aysun U., silah sesinin dışarıdan geldiğini söyledi.

Evinin yakınında bir sokakta bulundu.

Anne Aysun U.'nun ifadesi üzerine araştırmalarını sürdüren Cinayet Büro ekipleri, camda mermiden dolayı herhangi bir delik olmaması ve evde boş kovan bulunmamasının üzerine yeniden Aysun U.'nun ifadesine başvurdu. Anne Aysun U., verdiği ifadede oğlu H.U.'nun babasını öldürdüğünü söyledi.

H.U.'yu olay yerinin yakınında bir sokakta bulan ekipler, H.U.'nun üzerinde olayda kullanılan silah ve boş kovanı da ele geçirdi.

İfade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

13 yaşındaki H.U., ifade işlemleri için polis merkezine götürülürken, pazarlamacılık yapan Murat U.'nun cenazesi incelemelerden sonra Adli Tıp Kurumu Morgu'na konuldu.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
05.10.2018

Valla ne yaşandı bilemeyiz tabi ama 13 yaşında bir çocuğun balistik, kriminal vs bilmesi çok mümkün değil bence. O yüzden bu kadar soğukkanlılıkla boş kovanı olay yerinden alıp gitmesi annenin azmettirmesi ve planı mı diye düşündürüyor.

05.10.2018

CSI türevlerini izlemişse bir ihtimal. Tabi bu çocuğun cinayet sonrası soğuk kanlı düşünebildiğini var sayarsak. Sosyopat ise mümkün. Tabi tüm bunlar milyonda bir ihtimal. 13 yaşındaki bir çocuk emin olun sorguda çözülüp herşeyi anlatacaktır. Ve gene bizi şaşırtmayacak gariplikte ve iğrençlikte detaylar duyacağız.

05.10.2018

Hani filmlerde dizilerde +13 +15 +18 yazıları çıkıyorya farkındaysanız hiç dikkat etmiyoruz. Ayrıca çocuklu evde silah bulundurmak nedir yahu . anne baba ektiğini biçmiş.

05.10.2018

Kavganızı çocuklar yanına etmeyin! Bakamıycaksanız çocuk yapmayın! Onlar bir anlık zevkinizin kurbanı değil. Evlat yetiştirmek zor iştir heleki bu devirde..

TÜM YORUMLARI OKU (28)