Sultangazi'de Kahvehane Tarandı: 1'i Ağır 2 Yaralı

Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi 193 Sokak içerisindeki bir kahvehane silahlı kişilerce tarandı. Olayda 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.

Olayın terör saldırısı olmadığı, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtildi. Alınan bilgiye göre, olay saat 23.45 sıralarında, Sultançiftliği Ordu Caddesi, 193. Sokak'ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

İstanbul'da Maskeli 2 Kişi, Kahvehaneyi Taradı: 2 Ölü

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kahvehanenin camlarında mermi deliği olduğu görüldü. Polis yetkilileri, olayın terör saldırısı olmadığını, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığını belirttiler. Polislerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

3 günde 3. saldırı

Pazartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taramış, 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralanmıştı.

Eyüp'te Derneğe Silahlı Saldırı: 1 Ölü 3 Yaralı

Salı gecesi ise Eyüp Yeşilpınar'da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Lokali'ne kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda 1 kişi ölürken, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

  • DHA ve AA

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Babalık Davasıyla Uğraşan Uğur Dündar'ın Yıllar Önce Verdiği Bir Röportajda Söyledikleri Şoke Etti
YORUMLAR
03.02.2016

Eveeeet, gözünüz aydiiiiiin olsun.... 12 Eylül öncesine dönüyoruz yavas yavas... Kahve, dernek vs. taramalar basladi, zaten g.dogu'da savas var, hergün sehid geliyor, simdi is batiya da sicradi, haydi hayirlisi... Ama bu sefer hirsizlari "zincirkiran" da falan agirlamayacagiz, aninda, direkt salincaga... Baska türlüsü olmaz zira... Bazilari kokuyu almis, günah cikarma seanslarina basladilar, elinizi cabuk tutun, yoksa kurunun yaninda siz de gideceksiniz, benden söylemesi...

Pasif Kullanıcı
03.02.2016

Teyzemler bu semtte oturduğu için ayda bir oraya giderim.Ne zaman gitsem arka sokakta biri bıçaklanıyor,birane taranıyor,tefeciler mekan basıyor falan...Olayı siyasi boyutlara taşımak gereksiz yani.Sultangazi'de ritüel şeyler bunlar.

Pasif Kullanıcı
03.02.2016

Hobaaa ne oluyor yahu. Taranmadık kahvehane kalmayacak sanki. :(

Pasif Kullanıcı
04.02.2016

Her canı sıkılan hadi şu mahalledeki kahvehaneyi tarayıp birkaç adam yaralayalım demez değil mi?

TÜM YORUMLARI OKU (5)