Sosyal Medyadan #duyguicinadalet Çağrısı: Erkek Arkadaşının Evinin Penceresinden Düşen Genç Kızın Şüpheli Ölümü

Antep'te, erkek arkadaşı Mehmet K.'nin evinin penceresinden düşen Duygu D. yaşamını yitirdi. Mehmet K. gözaltına alırken, Duygu D.'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Antep'in Batıkent Mahallesi'nde Duygu D., dün akşam erkek arkadaşı Mehmet K.'nin yaşadığı 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evine gitti.

Mahaleli polise ve sağlık ekiplerine haber verdi

Bir süre sonra Duygu D., evin penceresinden düştü. Kanlar içinde kalan Duygu D.'yi gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Duygu D.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Duygu D.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Polis, Mehmet K.'yi gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü.

Mehmet K.'nin kentte ünlü bir iş insanının oğlu olduğu öğrenildi.

Duygu D.'nin kaza sonucu mu düştüğü, intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Mehmet K.'nin daha önce trafik kazasında birinin ölümüne sebep olduğu öğrenildi

Öte yandan Mehmet K.'nin 23 Ocak 2019'da ehliyetsiz ve alkollü şekilde araç sürerken 35 yaşındaki Zeynep Berna Atay'a çarparak ölümüne neden olduğu öğrenildi. Mehmet K.'nin bu olayla ilgili yargılaması ise devam ediyor.

Sosyal medyadan #duyguicinadalet çağrısı yapıldı

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
14.08.2020

Alkollü ve ehliyetsiz bir şekilde araç kullanırken bir kadına çarpıyor ve ölümüne sebep oluyor. Bildiğiniz cinayettir bu. Tarih OCAK 2019'muş ve bu adam dışarıda öyle mi ? Yazıklar olsun be. Bu hükumete yazıklar olsun.

14.08.2020

Ehliyetsiz araç sürmenin cezası 2000 Tl idi belki artmıştır bilmiyorum bu parayı ödeyince davada konusu bile geçmiyor sürücünün ehliyetsiz olmasının, böyle saçma kanun olur mu diye soruyor insan ama oluyor işte.

14.08.2020

Duygu’nun yakın arkadaşı, Duygu’nun tehdit edildiği için eve gittiğini belirterek, şunları söyledi:”Mehmet Kaplan Duygu’nun eski erkek arkadaşı. gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet yüzünden ayrılmıştı. Olay öncesinde Duygu’ya tehdit mesajı atmış. Duygu bu nedenle o eve gitmiş. Mehmet Kaplan zaten uyuşturucu bağımlısı ve daha önce de hamile bir kadının ölümüne sebep oldu. Alkollü araç kullanırken bir kadına çarptı ve hiçbir ceza almadan kurtuldu. Ailesi eli kolu uzun insanlar. Paylaşılan videolarda tedirginliği tavırları belli oluyor zaten. Evde çıkan uzun süreli uzun süreli arbede ve boğuşma olmuş. Vücudunda kırık ve darbe izleri bulundu. Duygu kesinlikle canına kıyabilecek biri değildi. Olay yerinde anlık müdahelerle hayata döndürülmüş ama hastaneye ulaşamadan yaşamını yitirmiş.

14.08.2020

Atlantik halının sahibiymiş. Yazın bunları. Ve bir kadın cinayeti dosyası daha açılmadan kapandı.

TÜM YORUMLARI OKU (21)