Sosyal Medyada İlişkilerinin Bütün Ayrıntılarını Paylaşarak Özel Hayatını Herkesin Gözüne Sokan 13 Ünlü Çift

Tabii ki ünlü de olsa onlar da insan ve bu hesapları istedikleri gibi kullanırlar. Ama biraz fazla değil mi sanki?

1. Seren Serengil ve Yaşar İpek çiftinin saat kaçta uyandıklarından ne kadar güneşte kaldıklarına, yemekte ne yediklerinden düğün davetlerinin ayrıntılarına kadar her şeyi biliyoruz.

2. Adriana Lima'nın Türk kahvesi yapmasından tutun da Metin Hara'nın gönderdiği çikolatalara kadar bu ilişkiye dair her şey beynimize kazınıyor.

3. Şu sıralar yıldızı biraz sönmüş olsa da Türkiye olarak Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın yaşamını Instagram post'larından ve story'lerinden takip ediyoruz.

4. Alişan ve Buse Varol'un düğünlerinin ayrıntılarına hakim olmak herkese normal gelebilir elbette ama bebeklerini ne zaman yaptıklarını duyuyoruz.

5. Yarışma programında tanıştıktan sonra evlendiler, sık sık Survivor'ın çileli yollarında yürüdüler, şimdi de bebek bekliyorlar. Üstelik ultrason görsellerini bile gördük!

6. Sosyal medyada kendisinin üstüne çok gidiliyor ama Hande Erçel ve Murat Dalkılıç da benzer şekilde gözümüzün önünde birbirlerini seviyorlar.

7. Gençlerin kanı kaynıyor elbette de, Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç tatillerinden anlıklarına kadar her anlarını gözler önünde yaşıyorlar.

8. Hande Soral ile İsmail Demirci'nin ilişkilerinin nasıl gittiğinden düğünlerine, tatillerinden neler yediklerine kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar biliyoruz.

9. Tolgahan Sayışman eşinin her hayalini gerçekleştiriyor, Almeda Abazi'ye de bunu paylaşmak düşüyor hiç kuşkusuz...

10. Kendilerine laf sokanlara cevap da veriyorlar, karıştıkları aile tartışmalarını sosyal medyaya da taşıyorlar; Şükran Ovalı ve Caner Erkin adeta burada yaşıyorlar.

11. Burcu Esmersoy'un ilk buluşmada neden cüzdan taşımadığını da biliyoruz, kocasının kendini neden asla aldatamayacağını da... Bilin bakalım neden?

12. Fan club paylaşmış olsa da belirtelim, Gülben Ergen ve Burak Törer yedikleri yemekten gittikleri mekanlara kadar her şeyi sosyal medyaya aktara aktara yaşıyorlar.

13. Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu da yarınlar yokmuşçasına sürekli paylaşıyorlar, durduramıyoruz...

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
10.08.2018

Demet Akalın'ın 'kocam suan ayklarımı opuyoo hhaha' paylaşımı neden bu listede yok...

10.08.2018

Geçen hafta bir şarkıcının konserine gittik. yanımızdaki gençlerden birisi aralıksız ve yerinden hiç kalkmadan konserin başından sonuna kadar videosunu çekti. olur da telefonun pili biter diye taşınabilir sarj cihazını da yanında getirmişti. bir şarkıya eşlik et, ayağa kalk bir şarkıda oyna. artık anın tadını çıkartmak yok. elimizdeki telefon anın tadını yaşıyor bizde ona aracı oluyoruz gibi..

10.08.2018

Onlar hayatlarını sizin gözünüze sokmuyorlar , siz gözünüzü onlardan almıyorsunuz.

TÜM YORUMLARI OKU (8)