Sosyal Medyada Canlı Yayın Yapmıştı: 3 Yaşındaki Çocuğa Zorla Sigara İçiren Kişi Gözaltına Alındı

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Betül A. isimli şahıs 3 yaşındaki çocuğa zorla sigara içirdi. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. 

Sosyal medya hesabından dün yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzeni Z.E.K'ye zorla sigara içirmeye çalışan 19 yaşındaki Betül A., büyük tepki toplamıştı.

Betül A., çocuğun direnmesine rağmen zorlamaya devam etmişti 👇

Büyük tepki çeken görüntülerde küçük kız çocuğunun 'ben zehir içmem' deyip geri kaçtığı Betül A.'nın ise 'içersin, güzel içersin' diyerek zorladığı görülüyor.

Betül A.'nın adresi savcılığın talimatının ardından emniyet tarafından tespit edildi.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Betül A.'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Betül A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
07.07.2020

Bu tarz kişiler ilgi çekmek için yapmayacağı şey yok. Hayvan da keser çocuğa sigara da icirtir. Yarın bir gün ailesini de keser internete atar. 1000 beğeni gelirse kardeşimi keserim gibi. Anlamadığım şey bunları izleyen takip eden de çok kişi var

07.07.2020

bunu takip edenler bundan daha manyak

07.07.2020

O videoda bir dünya like, kalp gönderen vardı. Bence alayını göz altına almaları lazım. Sakat düşünceye sahip insanların toplumdan temizlenmesi lazım.

07.07.2020

Geri zekalı mal!

TÜM YORUMLARI OKU (15)