Sokağa Sordular: Başkanlık Sistemi Nedir?

Çok konuşuluyor, daha da çok konuşulacak yakın zamanda. Peki biz ne kadar biliyoruz başkanlık sistemini? Neye 'evet' veya neye 'hayır' diyeceğiz nisandaki referandumda?

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
YORUMLAR
08.02.2017

türkiyenin özeti 1.25deki dayıdır hükümetin evet dediğine hayır dersen sen chpli hdplisindir yakıştırması , ulan birşeyi isteyip istememekle bir partinin ne alakası var istemiyorsa istemiyordur kendince nedeni vardır bir şeyi istiyor ya da istemiyorsam aynı düşüncedeki bir partiye üye olmak ona oy vermek zorundamıyım aq

08.02.2017

aynen öyle katılıyorum üstüne bir de "yapamaz olur mu bir sürü köprü yol yaptı yav" dedi adam bundan ibaret sanmış her şeyi

08.02.2017

adam yol yaptı köprü yaptı diyor. sanki cbaşkanı cebınden yaptı ve ondan geçerken bile yine para ödüyoruz. yeşil kart diye bişey var senın benım vergimle sırtımızda çalışmayan asalak bi topluluk taşıyoruz ve suriyeli gençler istanbulda kızlarımıza laf atarken bizim askerimiz suriyede şehit oluyor niye?başkanlık sistemi tayyipin kıçını ve kıçındaki kılları kurtarma işidir.

Pasif Kullanıcı
08.02.2017

Tartışılan konu bile manipüle edilmiş. Türkiye'ye gelen sistem başkanlık sisteminin bire bir hali değil. Arada ciddi farklar mevcut. Gelmesi istenen sistem, çıkarlar doğrultusunda revize edilmiş. Kimin ve kimlerin çıkarı olduğu aşikar. Bu yüzden milyonlarca kez HAYIR!!!

TÜM YORUMLARI OKU (26)