Sokağa Çıkma Yasağına Uymayan Adam: '2. Hanımın Eve Gidiyorum'

Jandarma ekipleri tarafından durdurulan adam, 2. hanımın yanına gidiyorum dedi. Sokağa çıkma yasağına uymayan adamın jandarma ekipleri ile sohbet ettiği o anlar...

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
YORUMLAR
11.04.2020

Doğuda çalıştığım için alıştığım durumlardan bir tanesi . Çoğu kişi ne laf anlıyor ne de kural dinliyor.Ceza yazıldığı zaman da ödememek için elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Laf anlatılmıyor ne yazık ki çok iş çıkartıyorlar.

11.04.2020

Batıda da çalıştım şimdi doğuda çalışıyorum . Batıda da her şey dört dörtlük değil lakin bu kadar çok yorulmuyoruz. Burda her şeyi takip etmek zorunda ve sürekli kuralları hatırlatmak zorundayız. Ceza yazıldığında ise sildirmek için elinden geleni yapıyorlar ama batıda ceza hemen yazılıyor ve ödemeyeni de görmedim.

11.04.2020

şimdi gelde bu adama ceza yaz:))gitse devlet ceza kesecek ,gitmezse avradları :)))

11.04.2020

ve sen gorevli olarak devam ettin ve sadece yasaag dedin sende haklisin askerim jandarmam ,siz caydirici sekilde davranmadiginiz surece boyle devam eder bu ulke .

11.04.2020

Evimin yanında tarla var. Bugün iki tane yaşlı amca gelip traktörleriyle sürdüler. Hemen 155 i aradım açan olmadı. 153 ü aradım bizimle ilgisi yok 155 i arayacaksınız dediler. Neyse uzun uğraşlar sonucu açtılar. Durumu anlatırken telefonu kapattılar. Sonuç ne beni kaale alıp dinlediler ne gelen giden oldu. Amcalar mı.? İşlerini görüp gittiler..

TÜM YORUMLARI OKU (16)