Sivas'ta Öğretmenden Öğrencilere Sıra Dayağı

Sivas'ta Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğretmen tahtaya kaldırdığı öğrencileri sırayla tokatladı. O anlar bir öğrencinin cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

Öğretmen O.K.'nın, şikayet üzerine sınıfa geldiği ve disiplin cezası yerine öğrencilere tokat attığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Türkiye’nin İkinci Uzay Görevi: Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzaya Gidiyor
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR

Öğretmen seçimi,eğitim sistemi çok yanlış. Kpss yerine kişi sabırlı mı,bu mesleği yapmak istiyor mu,istekli mi,öğretme yeteneği var mı,konuşma becerisi var mı vs. bunlara bakılması gerekiyor. Lisedeki tarih öğretmenimiz şiveli konuşuyordu ve kimse anlamıyordu onu,matematik öğretmenimiz sadece matematikte iyi olanları ön sıraya oturtup onlara ders anlatıyordu ve bizim gibi dikkat eksikliği olan öğrencileri arka sıraya alıyordu(senin amacın bilmeyene öğretmek zaten hocam). O öğretmenler sayesinde o derslerden tiksindim,sağolsunlar. İstediğim bölüme de giremedim,yine onlar sayesinde evet. Girmek istediğim bölüm anlamsız bir şekilde eşit ağırlıkla alıyordu ama benim sayısalım bok gibiydi. Sağolun hocam. Sayısal olan tüm dersler tiksindirdiniz beni ve bizi.

05.06.2017

hm türkiyede ki ögrencilerde az degil...bence cocuklarinda pek sucu yok..olay ailede bitiyor bana göre. anne baba cocugu yapmasini bilio ama sonrasi yok iste. izbandut gibi yetistiriyolar cocuklari sonuc meslek lisesi..odan sonra ver elini askerlik, issizlik sigara uyusturucu kavga vs.

Pasif Kullanıcı
05.06.2017

doğru ama sonuç olarak madem bu kadar sinirli versin disipline.

05.06.2017

her lise /ortaokulda vardır bu. o yaştaki çocuğa herkesin içinde vurup da "neden okula gitmek istemiyor?" yada "neden sokaktaki serserilere özeniyorlar" demeyin. sen 14-18 yaşlarında gence vurursan tepki de verir, yapmaya devam da eder.

TÜM YORUMLARI OKU (78)