Sigaralı Fotoğrafına Dava! Çağatay Ulusoy'un Başı Instagram Paylaşımı Yüzünden Dertte!

Prof. Dr. Orhan Kural, ünlülere açtığı davalarla ünlü bir isim. Bu sefer de Çağatay Ulusoy nasibini aldı! Ayrıntıları içeriğimizde 👇

Şu sıralar Çağatay Ulusoy'un başı Instagram'da sigaralı fotoğraf paylaştığı için dertte.

Hatta bu fotoğraflar yüzünden kendisine dava bile açıldı!

Bağımlılığa Hayır Derneği Başkanı ve İTÜ Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, takipçilerini sigara içimine özendirdiği gerekçesiyle Çağatay Ulusoy hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çağatay Ulusoy'un ekte özel olarak kullandığı siyah beyaz iki sigaralı fotoğrafı 175 bin beğeni almıştır. Gençler üzerinde etkili olan bu oyuncunun hayranları orta ve lise eğitimindeki kız çocuklarıdır. Beğenenlerden yüzde 5'inin bilinçaltına etkili olarak sigaraya başlamasına neden olması halinde, kanına girdiği öğrenci ve genç sayısı, 87 bin 500 olacaktır. Bu bakımdan kamu sağlığının zarar görmemesi için, bu tür 'sigaraya teşvik' gayesinde olan paylaşım sahiplerinin bu paylaşımları kaldırılmalı, paylaşımda bulunan kişi ise cezalandırılmalıdır.

Prof Dr. Orhan Kural, Çağatay Ulusoy’un gençleri sigara içmeye özendirdiğini ve tütün ürünleriyle alakalı düzenlenen kanunu ihlal ettiği gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etti.

Nuri Bilge Ceylan' a da zamanında dava açmıştı Prof. Dr. Orhan Kural.

'Kış Uykusu' adlı filmindeki bir sahnede ata işkence yapıldığını söyleyerek savcılığa başvuru yapmıştı.

Cem Yılmaz da Orhan Kural'dan nasibini alanlardan.

'Pek Yakında' filminde 'uyarıcı madde kullanımını alenen özendirdiği' iddiasıyla Cem Yılmaz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak davayı kaybetmişti.

Şimdi de Çağatay Ulusoy...

Çağatay Ulusoy'un 6 ay önce paylaştığı bu fotoğrafın gündeme geldiğini gören takipçileri de fotoğrafın altında tartışma başlattılar.

Kimileri onu kötü örnek olmakla suçladı...

Kimileri de Çağatay Ulusoy'a destek oldu...

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR

ULAN ADAMIN FOTOĞRAFINDAN ÖZENECEK KADAR GERİZEKALIYSA SİZİN ÇOCUĞUNUZ ADAM NE YAPSIN SOKAKTAKİ İÇENLEREDE AÇALIM DAVA O ZAMAN. NE MANAĞ!

03.11.2016

Bu fotografa ozenip sigaraya baslayacaksaniz sigara icmekten cok daha ciddi probleminiz var demektir.

03.11.2016

22 yaşındayım ve bu zamana kadar birçok sigaralı, alkollü vs. paylaşım gördüm ve hiç özenmedim. Demekki neymiş bu alışkanlıklar kişinin zihniyetinde oluşuyormuş, ünlülerin fotoğraflarından özenmekle değil.

TÜM YORUMLARI OKU (122)